Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

7. 9. 2016, Nintendo 3DS
 

Komédia, akció, kaland, sebesség és rengeteg platformer elem várja a játékosokat a Sonic Boom univerzum legújabb fejezete, a szeptember 30-án kizárólag Nintendo 3DS készülékekre megjelenő Sonic Boom: Fire & Ice keretében. A Sonic 25. évfordulójának megünneplése alkalmából debütáló pörgős alkotásban Sonic a Sün, hűséges társa Miles „Tails” Prower, a bivalyerős Knuckles, Amy Rose és Sticks a borz együttes erővel igyekszik pontot tenni a hitvány gonosztevő, D-Fekt terveinek végére.

A bajok akkor kezdődnek, mikor Dr. Eggman felfedezi az új túltöltött Ragnium elemet, amit bányászni is kezd üzemanyagként robotjai számára, mely villámgyorssá teszi őket – még Sonic sebességével is felveszik a versenyt. Dr. Eggman emellett a bányászat összes melléktermékét a közeli szigetekre önti, ezzel tűzbe vagy jégbe borítva őket. Amikor a dolgok még rosszabbra fordulnak Dr. Eggman bányászrobotjával D-Fekttel, már csak Sonic és barátai menthetik meg a világot.

Sonic, Tails, Knuckles, Amy és Sticks újra együtt, a játékosok pedig kedvük szerint váltogathatnak köztük játék közben egyedi képességeik használatához. A csapatmunka még sosem volt ilyen fontos: kizárólag Sonic sebességével, Tails repülő képességével, Knuckles brutális erejével, Amy kalapácsával és Sticks bumerángjával van esélyed jégre tenni D-Fektet. Ez persze nem lesz könnyű feladat: a helyzet akkor válik igazán komollyá, mikor mindkét képernyőt beterítő hatalmas főellenfelekkel kerülnek szembe.

A játék újdonsága a tűz ás jég képességek közötti váltás lehetősége, melynek segítségével új területeket érhetsz el, akadályokat zúzhatsz szét és fejtörőket oldhatsz meg. Sonic és barátai képesek megolvasztani a fagyos akadályokat rejtett pályarészek eléréséhez, megfagyasztani a vizet, hogy átcsússzanak a szakadékok felett és sok mást a sorozat új, felfedezésre építő platformer megközelítését erősítve. A játékosok bejárhatják a pályákat a saját tempójukban rejtett titkok után kutatva, vagy versenyre kelhetnek a legjobb időért, de bárhogy is játszanak, az új útvonalak és helyszínek felfedezésének kulcsa mindenképp a tűz és jég képességek használata.

A Sonic Boom TV sorozat rajongói már ismerhetik a Sonic és barátai közt lejátszódó mókás párbeszédeket, melyek a harmadik Sonic Boom játékban is életre kelnek a pályák közti, minőségi CGI animációs klipek formájában, közelebb hozva egymáshoz a játék és TV sorozatot, mint valaha. Az egyjátékos kaland mellett a Sonic Boom: Fire & Ice keretében mutatkozik be a kétjátékos Bot Racing mód is, ami tisztán a versengésről és sebességről szól, ahogy a játékosok különböző karaktereken alapuló Botokat nyitnak meg és hívják ki velük versenyre barátaikat.

Komédia, akció, kaland, sebesség és rengeteg platformer elem várja a játékosokat a Sonic Boom univerzum legújabb fejezete, a szeptember 30-án Sonic 25. évfordulója alkalmából, kizárólag Nintendo 3DS készülékekre megjelenő Sonic Boom: Fire & Ice keretében.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.