Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

20. 7. 2018, Nintendo Switch, újdonságok
 

Készülj fel a versenyre, Legend of Zelda: Breath of the Wild stílusban! Hajts a pályára bajnokként a Master Cycle Zero motorral és Link Champion’s Tunic öltözékében a Mario Kart 8 Deluxe játékban Nintendo Switch konzolon, mely egy ingyenes frissítéssel már elérhető*. Nézd meg a Mario Kart 8 Deluxe X The Legend of Zelda: Breath of the Wild előzetest, hogy lásd az újdonságokat a pályán.


Ezen kívül a frissítését még két új legendás alkatrészt is tartalmaz a kocsid/motored egyedivé szabásához: Az Anceint Tyres (Ősi kereket) és a Paraglider-t.   Ne felejtsd el, hogy a Mario Kart 8 Deluxe már kompatibilis a Nintendo Labo-val is, a Nintendo újfajta interaktív építő, játszó és felfedező élményt nyújtó termékeivel. Ragadd meg a kormányt a Toy-Con Motorbicikliden a Nintendo Labo Toy-Con 01: Vegyes csomagból**!

Játssz Mario Kart 8 Deluxe-ot TV módban a Toy-Con Motort használva vagy rakd be a Nintendo Switch konzolt a Motorbicikli műszerfalába és játssz bárhol. Nézd meg a Mario Kart 8 Deluxe – már Nintendo Labo Toy-Con támogatással! előzetesünket is!  

Új opciókat kapnak a játékosok Mario Kart 8 Deluxe Nintendo Switch verziójában a Legend of Zelda: Breath of the Wild stílusú újdonságokkal a már elérhető ingyenes szoftverfrissítésben.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.