Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

4. 2. 2016, újdonságok, Wii U
 

Az új és régi Zelda rajongók számos feljavított és továbbfejlesztett elemnek néznek elébe a The Legend of Zelda: Twilight Princess HD március 4-i megjelenésekor. A HD látványvilágnak köszönhetően káprázatosan mutatnak az olyan klasszikus jelenetek, mint például Link átlovaglása az Eldin Hídon Epona hátán, vagy ahogy Wolf Link a holdat ugatja, míg más újítások a játékmenetet érintik, mint például az új játékelemek és a Hős Mód.

A GamePad kontrollert használva a játékosok könnyedén hozzáférhetnek tárgyaikhoz, megnézhetik a térképet és egy érintéssel farkassá változhatnak, mindezt a játék megállítása nélkül. A GamePad kontrolleren keresztül továbbá elérhetik a Miiverse felületét és az off-TV funkciónak köszönhetően a játékot akár a GamePad kijelzőjén is élvezhetik. A játékosok Miiverse bejegyzéseiket különböző Twilight Princess témájú pecsétekkel is kidekorálhatják, melyek Hyrule különböző sarkaiban vannak elrejtve.

Emellett egy új tárgy, a Szellem Lámpás is segíti majd Linket a Poe Lélek visszaszerző küldetésben. Amikor Link a Szellem Lámpást fogja, az segítségképp világítani fog, amikor a közelben Poe Lelket érzékel. Könnyebbé téve a begyűjtésüket, az összeszedendő Fény Könnyeinek számát is lecsökkentettük 16-ról 12-re. Továbbá ha Link egy ládában Rupeet talál miközben tele van a tárcája, ezentúl azok nem fognak visszakerülni a ládába. A tárca kapacitását is megnöveltük, így az már több Rupee tárolására képes.

A kihívásokra vágyó Zelda veteránok vagy bátor újoncok számára elérhetővé tettük a Hős Módot rögtön a kezdetektől. A Hős Módban a játék egy teljesen új oldalát mutatja meg, Link ugyanis kétszeresen sebződik az ellenfelek támadásaitól és nincsenek élettöltő szívek sem. Utolsó nehezítésként a Hős Módban a játékvilág is tükrözve van, így minden helyszín fordítottan épül fel. A végső kihívást keresők Hős Módban a Ganondorf amiibo figurát a GamePadhez érintve a normál érték négyszeresére növelhetik az ellenfelek sebzését, míg ki nem lépnek a játékból.

A The Legend of Zelda: Twilight Princess HD további módosításai és fejlesztései csak a sasszemű játékosokra várnak, hogy felfedezzék őket.

A The Legend of Zelda: Twilight Princess HD március 4-i megjelenésekor egy Wolf Link amiibo figurát és egy zenei lemezt tartalmazó Limitált Kiadás részeként is kapható lesz. A játék és a Wolf Link amiibo külön is megvásárolható lesz ugyanezen naptól.

Számos játékelem frissítésével, HD látványvilágával és a Hős Móddal a The Legend of Zelda: Twilight Princess HD páratlan és friss élményt nyújt a veterán játékosok, illetve az újoncok számára egyaránt.  


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.