Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

17. 12. 2015, újdonságok, Wii U
 

A tökéletes kiválasztása a több millió pálya közül hamarosan sokkal könnyebb lesz a Wii U-exkluzív Super Mario Makerben, december 22-én ugyanis elindul az új Super Mario Maker Bookmark internetes portál, illetve egy új szoftverfrissítés is érkezik, mely tovább bővíti a pályakészítési lehetőségeket.

Számos “2015 Legjobbja” listára kerülés és a legutóbbi The Game Awards 2015 során megnyert Legjobb Családi Játék díj után a Super Mario Maker garantáltan a kedvenc karácsonyi cím a családok számára, melyben a különböző generációk együtt osztozhatnak a Super Mario pályák készítésének örömein. Több millió játszható pályájával a Super Mario Maker kínálata biztosan tartogat valamit mindenkinek - és mostantól még többet.

A játékosok hamarosan elérhetik a Super Mario Maker Bookmark internetes portált számítógépükről, táblagépükről vagy okostelefonjukról és megnézhetik az ajánlott pályákat, illetve megtalálhatják a számukra megfelelő kihívásokat a nehézség, téma, stílus és más szűrők segítségével. A játékosok különböző címkékkel automatikus, fejtörő, zenés és egyéb speciális kategóriába eső pályákra is könnyedén kereshetnek. A tetszetős pályák elmenthetők Könyvjelzőként a játékban való azonnal eléréshez*. Ezek az átfogó lehetőségek Wii U konzolon is elérhetők lesznek a Super Mario Maker Course World menüpontjában, melyek segítségével a játékosok könnyedén megtalálhatják, a Play Now gombra nyomva pedig már játszhatnak is a kiszemelt pályán*. A Super Mario Maker Bookmark internetes portálra vezető hivatkozás elérhető lesz annak indulásakor, avagy december 22-től a Super Mario Maker honlapján.

December 22-én egy szoftverfrissítés is érkezik, mely további újdonságokkal bővíti a játékot, köztük a Super Mario-sorozatban még sosem látott elemekkel. Az újdonságok között szerepelnek a következők:

  • Fire Koopa Clown Car: tökéletes a shoot ‘em up stílusú pályákhoz. Ez a vulkanikus hajó képes tűzgolyókat szórni és blokkokat szétrobbantó lövedékeket kilőni.
     
  • P Warp Doors: az átlagos teleportáló ajtókkal ellentétben ezek csak akkor láthatók, ha a P gomb aktív - ideális az igazán ördögi Ghost House pályákhoz.
  • Bumpers: ezek a rugalmas, fánk alakú tárgyak ellökik Mariot, ha hozzájuk ér.
     
  • További kiegészítések: a Super Mario Maker Bookmark a Course World felületről is elérhető lesz, a pályák információs adatlapja pedig ezentúl a leggyorsabb teljesítési időt és a pályát elsőként teljesítő játékos nevét is tartalmazni fogja.

Nézd meg az új pályaelemeket szemléltető videónkat, illetve a Super Mario Maker Bookmark előzetesét Youtube csatornánkon. 

Az új keresési lehetőségek mellett a rajongókat újabb Event Course kihívások is várják, melyeket teljesítve új Mario kosztümökre tehetnek szert. A megszerezhető kosztümök között szerepel például Frog Mario és a Mario & Luigi: Paper Jam Bros. sztárjai avagy a Mario Trio, de december 18-tól egy Nintendo Badge Arcade Event Course kihívás is elérhető lesz. A Super Mario Maker Weekly Course Collection oldalon további a játékosok és a Nintendo által kiválasztott pályák várják a rajongókat, a Super Mario Maker Course Creation Class oldalon pedig pályakészítési tippeket és ötleteket olvashattok.

A lelkes alkotók a világ minden pontján továbbra is ontják magukból az egyedi Super Mario pályákat, melyek száma elképesztő méreteket ölt. Már több, mint 260 millió blokkot helyeztek el** - ami elég lenne 11 Gízai Nagy Piramis felépítésére - és ha mind a 313 millió felhasznált aranyérme** egy 1 eurós méretű lenne, 83 Mount Everest nagyságú halmot rakhatnánk ki belőlük. 

A december 22-én induló Super Mario Maker Bookmark internetes portállal, az új játékbeli elemekkel és Event Course kihívásokkal a Super Mario Maker a tökéletes megoldás a család különböző generációinak egy kis játékra való összehozására.

*Szoftverfrissítést igényel.

**2015. november 27-i adatok alapján. A teljes számot jelenti, beleértve a feltöltött pályákon elhelyezett szárnyas példányokat is.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.