Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

4. 7. 2016, Nintendo 3DS
 

A The Pokémon Company International és a Nintendo ma új Pokémonokat fedett fel a várva várt, Nintendo 3DS-exkluzív Pokémon Sun és Pokémon Moon játékokban. Ezek a Pokémonok a legújabb Pokémon játékokban fognak feltűnni, ami november 23-án jelenik meg Európában.

A játék legújabb előzetese bemutatja a lenyűgöző új Pokémonokat, illetve betekintést enged a játékmenetbe is.

 

 

 

Név: Tapu Koko

Típus: Elektromos/Tündér

Tapu Koko az Alola régió egyik szigete, a Melemele Sziget őre. Tapu Koko Képessége az eddig sosem látott Electric Surge, ami megjelenésekor megtölti a Pokémon lába körüli területet elektromossággal, megnövelve minden Elektromos típusú mozdulat erejét a földön és megakadáylozza, hogy a Pokémonok elaludjanak.

Név: Charjabug

Típus: Bogár/Elektromos

Charjabug a múlt hónapban felfedett új Alola régió Pokémon, Grubbin továbbfejlett formája. Charjabug képessége a Battery megnöveli szövetségesei speciális támadásainak erejét.

Név: Vikavolt

Típus: Bogár/Elektromos

Vikavolt Charjabug továbbfejlett változata, aki olyan mint egy erdőn átsuhanó erőd, ami hatalmas állkapcsaival irányítja a szájából kitörő elektromos sugarakat.

Név: Drampa

Típus: Normál/Sárkány

A Drampa egy 10.000 lábbal a tengerszint feletti hegyekben magányosan élő sárkány. Drampa képessége a Berserk eggyel megnöveli a Pokémon speciális támadását, ha életerejének mértéke a fele alá csökkenne.

Név: Bruxish

Típus: Víz/Pszichikus

Bruxish erős pszichikus erőt áraszt a fején lévő dudorból miközben hangosan csikorgatja fogait. Néhány Bruxish rendelkezik az új Dazzling képességgel is, ami megakadályozza az ellenfelek általában elsőbbséget élvező támadásainak, amivel először támadhatnának.

Név: Cutiefly

Típus: Bogár/Tündér

Cutiefly képes érzékelni a élőlények auráit, beleértve az embereket, Pokémonokat és növényeket. Aurájuk színe és fénye alapján keresnek növényeket, hogy begyűjtsék belőlük a nektárt és a pollent.

Név: Togedemaru

Típus: Elektromos/Acél

Togedemaru egy gömbölyded Pokémon, ami összegyűjti és eltárolja az elektromosságot. A feje hátulján lévő antenna villámhárítóként működik és magához vonzza az elektromosságot.

Név: Rockruff

Típus: Szikla

Rockruff kitűnő szaglással rendelkezik, így sosem feled el egy általa már ismert illatot. Rengeteg történet szól ezekről a Pokémonokról, amikben miután elszakadtak Edzőiktől, szaguk alapján napokig keresték őket, míg egymásra nem találtak.

Név: Komala

Típus: Normál

Még senki sem látott ébren lévő Komala egyedet. Ez a Pokémon úgy eszik, utazik és harcol, hogy közben mélyen alszik. Az ősi emberek szerint a nyála gyógyszerként vagy álmosság ellen is használható. Komala képessége a Comatose folyamatosan kába állapotban tartja, megakadályozva, hogy bármilyen más állapotba kerüljön.

A Pokémon Sun és Pokémon Moon részekben először jelennek meg a Legendás Zygarde Pokémon új alakjai. Zygarde sejtszerű elemekből áll össze és attól függően változik kinézete, hogy hány eleme állt össze.

Név: Zygarde 50% Forme

Típus: Sárkány/Föld

Zygarde úgy gondolja, hogy a kötelessége megvédeni az ökoszisztémát, így folyamatosan figyeli a Pokémonokat, hogy meg ne zavarják az ökoszisztémát. Ugyan az ereje lehengerlő, még mindig csak 50% Zygarde sejtet tartalmaz. A Zygarde 10% vagy Zygarde 50% képessége a Power Construct képessé teszi, hogy ha életereje a fele alá csökken, felveheti Complete Forme alakját.

Név:Zygarde 10% Forme

Típus: Sárkány/Föld

Vészhelyzet esetén ez az alak Zygarde 50% Formetől külön is képes. A speciáéis Thousand Arrows mozdulatot kizárólag Zygarde képes megtanulni. Ez a föld típusú támadás képes a Repülő típusú és Levitate képességű ellenfelek sebzésére is. Miután ez a mozdulat eltalál egy Repülő típusú vagy Levitate képességű ellenfelet, az folyamatosan sebződni fog más föld típusú támadásoktól a későbbi körökben. A Thousand Waves ugyancsak egy kizárólag Zygarde által megtanulható mozdulat. Ez a mozdulat lehetetlenné teszi, hogy egy ellenfél elszökjön, vagy helyet cseréljen egy másik Pokémonnal.

Név:Zygarde Complete Forme

Típus: Sárkány/Föld

Zygarde végleges formája harcra specializálódott, így Zygarde szabadjára engedheti teljes erejét és beteljesítheti küldetését, vagyis a Pokémon ökoszisztéma védelmét. A Core Enforcer mozdulatot kizárólag Zygarde képes megtanulni, amivel eltörli bármilyen ellenfél a mozdulat bevetésének körében használt képességét.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.