Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

18. 3. 2022, Nintendo Switch
 

Tegyél egy nosztalgiakört a Mario Kart sorozat történetében a Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass segítségével, és versenyezz összesen 48 felújított pályán azért, hogy elsőként haladj át a célegyenesen. Ebben a fizetős DLC-ben* 2023 végéig hat hullámban, hullámonként egyszerre nyolc pálya jelenik. Mindegyik játszható lokálisan és online** módban is, az első hullám pályái pedig ma jelennek meg. 

Az első hullámban a Golden Dash Cup és a Lucky Cat Cup bajnokság található, ahol a játékosok a Wii-s Coconut Mall mozgólépcsőin és kirakatain át száguldozhatnak, kikerülhetik az N64 Choco Mountain lehulló szikláit, elroboghatnak a hangos tömeg mellett a 3DS-es Toad Circuit pályán, a felhők felett suhanhatnak a GBA Sky Gardenben, és a DS Shroom Ridge pályán kerülgethetik az élénk forgalmat. Most először pedig Te magad választhatod meg az utadat a Mario Kart Tour-os Tokyo Blur, Paris Promenade és Ninja Hideaway pályákon.

Turbózd fel a Mario Kart 8 Deluxe játékot a Mario Kart 8 Deluxe - Booster Course Pass tartalmaival, és élvezd a még több rámpát, hurkot, kanyart és ugrást, ahogy a hat hullám mindegyike elérhetővé válik. A játékosok a Mario Kart 8 Deluxe - Booster Course Pass mind a hat hullámát ingyenesen élvezhetik a fizetős Nintendo Switch Online + Expansion Pack tagság birtokában, de ennek hiányában a Nintendo eShop felületén külön is megvásárolhatják a Mario Kart 8 Deluxe - Booster Course Pass DLC-t.

* Megjegyzés: Az egyes pályacsomagok külön nem vásárolhatók meg. A Mario Kart 8 Deluxe – Booster Course Pass tartalmainak használatához a Mario Kart 8 Deluxe játék Nintendo Switch változatának egy példánya szükséges. Ingyenes szoftverfrissítés szükséges. A szoftverfrissítések letöltéséhez szélessávú internetkapcsolat szükséges. Nintendo Fiók regisztrációja és összekapcsolása, valamint a Nintendo Fiók Felhasználói Szerződés és az Adatvédelmi Irányelvek elfogadása szükséges. Tudj meg többet a játékok Nintendo Switch konzolon történő frissítéséről .

** Az online játékhoz folyamatos internetkapcsolat szükséges. Az online szolgáltatások használatához létre kell hoznod egy Nintendo Fiókot, és elfogadnod a kapcsolódó felhasználói szerződést. A Nintendo Fiók Adatvédelmi Irányelvek érvényesek. Egyes online szolgáltatások nem minden országban elérhetőek. Az online játékhoz fizetős online tagság szükséges. Tudj meg többet a megvásárolható, előfizetéses tagságról.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.