Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

3. 12. 2021, Nintendo Switch
 

A Big Brain Academy: Brain vs. Brain játék a mai napon jelenik meg Nintendo Switch konzolra. Ebben az új, bárki által játszható, többszereplős* partijátékban a játékosok számos agytornáztató tevékenységben tehetik próbára szellemi képességeiket. A játékban szereplő öt különböző kategória - azonosítás, emlékezés, elemzés, számítás és vizualizálás - változatos feladatai során például számsorokat memorizálhatsz, azonosíthatsz egy állatot, amint lassan fókuszba kerül, vagy segíthetsz egy vonatot elvezetni a célállomása felé. 

A kiváló professzor, Dr. Lobe a játékosoknak a teljesítményük alapján kiossza a Big Brain Brawn pontszámukat, amellyel játékon belüli érméket szerezhetnek, hogy azokkal különféle öltözékeket nyissanak meg avatárjuk számára, a macskaruhától egészen a kukoricajelmezig!

Akik a következő meccsük előtt némi „szellemi edzésre” szorulnak, használhatják a Gyakorlómódot, ahol a magas pontszámok és érmék utáni hajszában bárki újrajátszhatja kedvenc feladványait. Emellett 4 fős mérkőzéseken mérheted össze képességeidet barátaiddal és családoddal, hogy megtudjátok, ki szerzi meg a legmagasabb pontszámot. A játékosok a Ghost Clash módba** átugorva versenyezhetnek más felhasználók mentési adataival, hogy meglássák, hol állnak a világ többi agytrösztjéhez képest. A játékosok emellett megmérkőzhetnek a barátlistájukon szereplőkkel, azon családtagjaikkal, akiknek ugyanazon a Nintendo Switch konzolon található a felhasználói profiljuk, vagy akár a világ bármely pontján található baráti versenytársakkal.**

* A többjátékos módhoz további kiegészítőkre lehet szükség. Egyes kiegészítők külön vásárolhatók meg.
** Az online játékhoz internetkapcsolat szükséges. Az online szolgáltatások használatához létre kell hoznod egy Nintendo Fiókot, és elfogadnod a kapcsolódó felhasználói szerződést. A Nintendo Fiók Adatvédelmi Irányelvek érvényesek. Egyes online szolgáltatások 
nem minden országban elérhetőek. Az online játékhoz fizetős online tagság szükséges. 


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.