Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

7. 8. 2018, Nintendo Switch, újdonságok
 

Az elmúlt évtized legnépszerűbb hordozható játékainak egyike most a Nintendo Switch konzolra érkezik HD képminőségben, továbbfejlesztett játékmechanikával és exkluzív tartalmakkal. A The World Ends with You -Final Remix- október 12-én jelenik meg Nintendo Switch-re. A mai naptól előrendelhető a játék a Nintendo eShop-ban, valamint a rajongók megtekinthetik a legfrissebb The World Ends With You -Final Remix- áttekintő előzetest a Nintendo hivatalos Youtube-csatornáján.


Teljesítsd a küldetést… vagy különben törlésre kerülsz. Ez minden, amit Neku megtud, miután visszanyeri eszméletét egy forgalmas kereszteződésben, minden emlékét elfelejtve. Ebben a képtelen történetben mostantól fogva a túlélésért kell harcolnia partnerével együtt egy élet-halál játékban. A Square Enix RPG-klasszikusának legteljesebb verziójában a sötét történet a japán fiatalok szubkultúrái, az ételek és a divat színpompás elegyítésével kel életre a játékmechanizmuson és a történetvezetésen keresztül a Nintendo Switch konzolon, ahol egy új küldetés és számos új zenei remix is várja a rajongókat.  

A játékosok a Joy-Con kontrollerrel vagy a Nintendo Switch érintőképernyője segítségével egyaránt élvezhetik a ritmikus ütközeteket. A kétszemélyes co-op módban közösen harcolhatnak az ellenségek – vagy más néven „Zajok” – ellen, és együtt szállhatnak szembe az ördögi játék kihívásaival.

Csatlakozz október 12-én Nekuhoz és barátaihoz szabadulásukért való küzdelmükben, amikor a The World Ends with You -Final Remix- megjelenik Nintendo Switch konzolra.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.