Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

16. 11. 2019, catalogue, booklet, leaflet, brochure
 

Ezen az oldalon számos aktuális Nintendo játékokkal, hardverekkel stb. kapcsolatos katalógusunk megtalálható, beleértve a három legfrissebbet - Nintendo Switch Téli katalógus 2019/2020, Ring Fit Adventure és Pokémon Sword & Shield katalógus. Ezekben a füzetekben híreket és információkat találhat a hamarosan érkező játékokról és harderekről, főleg Nintendo kategóriában, beleértve a Nintendo Switch konzol, Nintendo Switch Lite konzol, Nintendo Switch kiegészítők, Ring Fit Adventure, Pokémon Sword és Pokémon Shield, Luigi's Mansion 3, Nintendo eShop, illetve független fejlesztésű játék és még sok más! Mindegyik termék hamarosan megjelenik (vagy már meg is jelent) és megvásárolható partnereinknél vagy online boltokban. A katalógusok nyomtatott verzió hamarosan megtalálhatóak lesznek helyi partnerboltjainknál.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.