Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

4. 12. 2020, Boxing, Fitness, Nintendo Switch, új, újdonság
 

Ugrálj, térj ki, vigyél be jobb- és balhorgokat ritmusra a Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise játékban, ami december 4-én jelenik meg Nintendo Switch konzolra. A játékosok belerázódhatnak a rendszeres edzésbe a Napi Edzés játékmóddal, vagy az alapoktól építhetik fel tréningprogramjukat Szabad Edzés játékmódban. Barátok és családtagok közösen is edzhetnek, egy-egy Joy-Con kontrollert használva, kétszemélyes tréningek során. A játék funkcióinak áttekintéséért nézd meg az új „Megjelent - Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise (Nintendo Switch)” előzetest.

A hat eredeti instruktor a Fitness Boxing játékból visszatér, és három társuk is csatlakozik az edzőkínálathoz: Karen, Hiro és Janice. Ezeknek a virtuális trénereknek az a feladata, hogy segítsék és biztassák a játékosokat közös edzéseik alatt. Személyre szabási lehetőségek, mint például ruhák, kiegészítők unlockolhatóak mindegyik edzőhöz, ahogy a játékos egyre több és több fitnesz gyakorlatsort teljesít.  

Akiknek megvan az eredeti Fitness Boxing játék, importálhatják statisztikáikat a Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise játékba, és folytathatják mozdulataik tökéletesítését. A játékosok beállíthatják saját fitneszcéljaikat, és ha rendszeresen edzenek, nyomon követhetik különböző eredményeiket, mint például a napi kalóriaégetés, bevitt ütések száma, stb. a Naptárban. A játékkal még most ismerkedők számára ingyenes demó érhető el, amit a Nintendo eShopból tölthetnek le.  

A Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise mától elérhető Nintendo Switch konzolon. Állítsd magad kihívások elé a Napi Edzés játékmódban, egyedül vagy egy barátoddal, és tanulj új mozdulatokat bokszolás közben húsz popsláger és három eredeti szám dallamára mozogva.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.