Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

2. 5. 2014, újdonságok
 

Már csak egy hónap van hátra és elkezdődhet a versenyzés az antigravitációban a Wii U konzolon a várva várt Mario Kart 8 videojátékban. A Nintendo bejelentette, hogy ebből az alkalomból május 30-án kiadásra kerül egy speciális Mario Kart 8 Premium Pack bundle, mely tartalmazza a Wii U konzolt is.

A speciális kiadású Mario Kart 8 Premium Pack bundle egy ideális megoldás azon játékosok számára, akiknek még nincs saját Wii U konzoljuk. A csomag tartalmazza a fekete Wii U prémium konzolt 32GB kapacitással* a fekete Wii U GamePaddel együtt, mozgásérzékelővel és a Mario Kart 8 játékkal. A Mario Kart 8 videojáték 16  feljavított klasszikus pályával és 16 teljesen új pályával jelentkezik. A hagyományos karakterek sorát új karakterek egészítik ki.  Együtt néznek szembe az új kihívásokkal és fordulatokkal, mint a fejjel lefelé vagy a falon történő száguldozás, melyet az új antigravitációs funkció tesz lehetővé.

Először a történelemben május 30-ától játszhattok Bowser mind a hét alattvalójaként, vagy mint már megszokhattátok a hagyományos karakterekkel, Peach hercegnőként vagy Yoshiként is versenyezhettek.  A rajongók, akik szeretnének tisztelegni a két legendás karakter előtt  megragadhatják a limitált kiadású Remote Plus Controllereket, melyeket ezek a karakterek ihlettek.  Mindkét Controller május 30-án jelenik meg a Mario Kart 8-al egyidőben. Peach hercegnő rózsaszínű Controllerjét kék és sárga villámok díszítik és fehér korona az elülső oldalon. A Yoshi által ihletett Controller  zöld-fehér páncél motívumú Yoshi tojásával az elülső oldalon.

Már csak egy hónap van hátra és Márió és a többi legendás karakter a Gomba Királyságból felsorakozik a rajtrácson  a Mario Kart 8 videojátékban. A videojáték összesen 32 pályával büszkélkedhet, újakkal, vagy az antigravitációhoz speciálisan hozzáigazított, felújított pályákkal. Továbbá a játékosok új tárgyakat találhatnak, melyeket felhasználhatnak a verseny során. Továbbá új játék módok, beleértve  az online multiplayert 12 játékos számára** és offline játékokat 4 játékos részére is rendelkezésre állnak.  A trailer, mely összefoglalja az összes megvásárolható Wii U Mario Kart 8 variációt itt tekinthető meg.

* A teljes rendszermemória ( 25 GB áll a rendelkezésünkre.)
** Az online multiplayerhez szükséges az internet csatlakozás.

 


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.