Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

17. 4. 2014, Nintendo 3DS, újdonságok, videojáték
 

Gyűjtsétek össze az elképzeléseiteket az élet lehetőségeiről, gyúrjátok össze egy golyóba és dobjátok ki az ablakból. Itt az ideje élvezni az új életet! Látogassátok meg június 6-án a hihetetlenül bizarr Tomodachi Life játék világát, mely a Nintendo 3DS konzolcsaládra jelenik meg.

Alakítsd ki a saját baráti köröd, családod, vagy a kedvenc szereplőidet a TV-ből, filmből, sportból. Mint Mii karakterek a saját hangjukkal és személyiségükkel elevenednek meg – mindez egy vad és vidám szigeten történik, ahol egyfolytában valami újat fedeztek fel. A valódi érzelmi kötődés, melyet megosztotok a karaktereitekkel, összeköt a drámákkal, cselszövésekkel és vidámságokkal, melyek a rendkívüli mindennapi életből erednek, melyek gyakran előre nem sejthető viharos módon bontakoznak ki.  

A Tomodachi márka már elárasztotta Japánt, ahol több mint 5,5 millió játékot adtak el. * Az első európai Tomodachi Life videojáték június 6-án jelenik meg. A Nintendo a speciális Tomodachi Life Nintendo Direct adásban további részleteket közölt. Amennyiben szeretnéd megtekinteni az egész Nintendo Directet látogasd meg az alábbi linket: http://www.nintendo.co.uk/nintendodirect.

 A „Tomodachi" szó valójában japán kifejezés a „barátra“. A Mii karakterek teljes átalakítása (vagy csak a QR kód általi beszkennelése a játékba) után azonnal megismeritek az egyedülálló vokális tulajdonságaikat, fellépéseiket és vicceiket. Azonban soha nem tudjuk megjósolni, hogy mit fognak csinálni. Első eset, hogy a Mii karakterek az általunk kiválasztott személyiségjegyek alapján viselkednek és olyan élethelyzeteket teremtenek, melyet ti magatok mozgósítottatok Akár egy popsztár is beleszerethet a te karakteredbe. Az édesanyád a színpadra ugorva egy pár heavy metal számot énekelhet. Vagy hírnevet szerezhetsz mint a legérdekesebb riportot készítő bemondó az élő TV adásban. A legjobb az összes közül, hogy a hihetetlen pillanatokat a következő generációk számára megörökíthetitek és megoszthatjátok az összes baráttal a  Nintendo 3DS Image Share szolgáltatáson keresztül..

 ATomodachi Life játék eseményei az új karakterek hozzáadásával egyre jobban sűrűsödnek. Egy pár pofon elcsattanása után vagy a kisebb összetűzéseket követően a karaktereket megajándékozhatod ajándékokkal, ruhákkal, a kedvenc ételükkel, vagy speciális ajándékkal a lakásukba. Bővítsd ki a Tomodachi Life játékot a szigeten található berendezések széles skálájának köszönhetően. Oldjátok meg a karaktereitek problémáit, vagy segítsetek nekik abban, amiben támogatásra szorulnak.

A további információk a Tomodachi Life játékkal kapcsolatban készülőben vannak. A legújabb hírekért látogasd meg a következő linket: http://nintendo.co.uk/tomodachi. A játék a Nintendo 3DS és a Nintendo 2DS konzolokon lesz játszható és kapható lesz az üzletekben és a  Nintendo eShopban.

*Japánban a 2013-as év végéig eladott mennyiség a Nintendo DS változatból (3,76m) és a Nintendo 3DS változatból (1,82m).


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.