Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

9. 3. 2017, amiibo,, Nintendo 3DS
 

2017. március 9. – A 2015-ös BOXBOY!-ban megismerhettük Qbby-t, aki mind a fejtörő-, mind a platformer játékok rajongóit arra késztette, hogy a dobozon kívül gondolkodjanak. A következő évben, a BOXBOXBOY!–ban megint emelte a tétet, vadonatúj képességekkel és még összetettebb pályákkal. Qbby most ismét kockára tesz mindent, és minden eddiginél komolyabb kihívásokkal néz szembe a BYE-BYE BOXBOY!-ban, ami 2017. március 23-án érkezik a Nintendo eShopba Nintendo 3DS konzolokra. A Nintendo eShopban mától elérhető BOXBOY! szériademó tökéletesen bemutatja Qbby-t és furcsa kis minimalista világát, és a BYE-BYE BOXBOY! néhány válogatott pályáján kívül a sorozat korábbi darabjaiból is ízelítővel szolgál. 

A HAL Laboratory, a Kirby sorozat készítői által fejlesztett BOXBOY! puzzle-platformer trilógiában a játékosoknak Qbby-t, az egyszerű kinézetű, de meglepően kifejező kis kockát kell irányítaniuk 2D-s, oldalirányban haladó pályák sorozatán keresztül. Qbby aprócska formája meglehetősen különös erőt rejt – a képességet arra, hogy egy egész sornyi kis kockát létrehozzon a semmiből. Ahogy a játékos egyre jobban elsajátítja a képességet, és megtanulja azt eredetibbnél eredetibb módokon alkalmazni, sorra oldja meg a fejtörőket és hidalja át az előtte álló akadályokat.

Több mint 180 agytornáztató pályával és négy felfedezésre váró bolygóval a BYE-BYE BOXBOY! Qbby eddigi legnagyobb kalandja. Minden bolygón találkozik egy-egy Qbaby-vel – egy apró lénnyel, aki külsőre nagyon hasonlít Qbby-re magára. Az eltévedt Qbaby-k segítségre szorulnak, és mialatt Qbby segít nekik biztonságos helyre jutni, jutalomként új képességekre tesz szert. Az akadályok leküzdéséhez olyan lehetőségek állnak rendelkezésére, mint például hogy szilánkokká robbanthat falakat a bomboxszal, az égbe röppenhet a box rockettel, teleportálhat a warp boxszal, vagy egy távolabbi sarok eléréséhez küldhet egy remote boxot is. 

Az igazi kockafejek örömére Qbby megküzdhet még 5, jutalomként elérhető Kihívás Világgal is. Ezek mindegyike meghatározott korlátozásokkal rendelkezik a lehetőségekre nézve, ami egészen új megvilágításba helyezi a szituációkat. Végig tud menni a pályán a játékos úgy is, hogy nem dobhat el kockákat? Vagy ha túl magasról esik, akkor vége a játéknak? És mi van akkor, ha Qbby-nak az ugrás képessége nélkül kell boldogulnia egy pályán?

A sorozat történetében először a BYE-BYE BOXBOY!-t amiibo figurákkal is lehet használni. A játékosok a Kirby kollekció amiibo figuráival* további jelmezeket szerezhetnek, és felöltöztethetik Qbby-t Kirby-ként, Meta Knightként, Waddle Dee-ként vagy King Dedede-ként. A Super Smash Bros. kollekció Kirby, Meta Knight ás King Dedede amiibo figurái is használhatóak a jelmezek megszerzésére a játékban.

Ezen felül a játékosoknak arra is lehetőségük van, hogy ha a Nintendo 3DS-ükön rendelkeznek mentéssel a BOXBOY!-ból, 10 további öltözéket átvigyenek az új játékba, sőt ha BOXBOXBOY!-mentésük is van, még további 8 kinézettel lehetnek gazdagabbak. A BOXBOY! jelmezek között megtalálják például a Nyuszi jelmezt, amivel Qbby magasabbra tud ugrani, a Varázsló jelmezt, amivel egy extra kockát tud produkálni, és még sok egyebet az összesen 37 lehetséges öltözék között. Egy különleges bónuszként azok a játékosok, akik mindkét korábbi játékból rendelkeznek mentéssel, hozzáférnek egy Qucy jelmezhez, és a játékot egy különleges vizuális stílusban is játszhatják, ami az eredeti Game Boy-élményre emlékeztet.

Csatlakozz Qbby-hoz, aki az eddigi legnagyobb kalandja során új kockatípusok használatát sajátítja el a március 23-ától a Nintendo eShopban Nintendo 3DS konzolokra elérhető BYE-BYE BOXBOY!-ban, mindössze £4.49 / €4.99-ért. A mai naptól ingyenes sorozatdemó érhető el az eShopban, mely tartalmaz pályákat a BOXBOY!-ból, BOXBOXBOY!-ból és a BYE-BYE BOXBOY!-ból is.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.