Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

9. 1. 2020, csomag, demo, DLC, Nintendo Direct, pokémon, újdonságok, update
 

A Pokémon Company International és a Nintendo új letölthető tartalmakat jelentett be a Pokémon Sword és a Pokémon Shield játékokhoz. A Pokémon Sword Expansion Pass és a Pokémon Shield Expansion Pass tartalmazzák a The Isle of Armor és a The Crown Tundra bővítményeket, két külön kalandot, amelyek lehetővé teszik a rajongók számára, hogy új karakterekkel találkozzanak, elkapják az újonnan felfedezett Pokémonokat, és felfedezzék a Galar régió új területeit. A Pokémon Sword és a Pokémon Shield, amelyek jelenleg kizárólag a Nintendo Switch ™ rendszereken érhetők el, minden idők leggyorsabban elkelő Nintendo Switch játékai, és a Pokémon játékok közül a legnagyobb bevételt generálták a kiadónak, világszerte több mint hatmillió példányt eladva az induló hétvégén.

 

 

Egy Pokémon Direct bemutató során a Pokémon Company International és a Nintendo bemutatta a Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX-t is. A játék felidézi a Pokémon Mystery Dungeon játékokat, a Pokémon Mystery Dungeon: Red Rescue Team-et és a Pokémon Mystery Dungeon: Blue Rescue Team-et, melyek Európában eredetileg 2006-ban jelentek meg. Most kizárólag Nintendo Switch konzolokon, felfrissített vizualitással és egy lenyűgöző, képeskönyv-hatású művészeti stílussal a Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX 2020. március 6-án jelenik meg.

 
 
POKÉMON SWORD EXPANSION PASS ÉS A POKÉMON SHIELD EXPANSION PASS
Az edzők rögtön belefoghatnak új kalandjaikba, ugyanazokkal a mentési adatokkal, amiket a Pokémon Sword vagy Pokémon Shield játékokban használtak. Az Isle of Armor és a Crown Tundra területeket is azonnal elkezdhetik felfedezni, a fő játékok történetének bármely pontján is tartsanak. Függetlenül attól, hogy egy edző csak most kezdte meg kalandját a Galar régióban, vagy jó úton halad a bajnokká váláshoz vezető úton -, az új tartalom megjelenése után azonnal élvezhetik azt.

 

 

A The Isle of Armor várható megjelenési ideje 2020 júniusának végére tehető, a The Crown Tundra pedig 2020 őszén érkezik. A Pokémon Sword Expansion Pass és Pokémon Shield Expansion Pass, melyek mindkét bővítményt tartalmazzák, elővásárolható a mai naptól £26.99-ért. Mindkét bővítmény tartalmaz egy-egy új, felfedezhető területet, új Pokémonokat, öltözékelemeket, hasznos funkciókat és sok mást. Ráadásul a rajongók különleges extrákat is kapnak az Expansion Pass megvásárlásával: egy Pikachu egyenruhát és egy Eevee egyenruhát. A játékosok az egyenruhákat a Pokémon Sword vagy Pokémon Shield játékban egy kód megadásával kaphatják meg, melyet az Expansion Pass megvásárlását követően kapnak meg.


The Isle of Armor
Ebben a bővítményben az edzők az Isle of Armor szigetére látogathatnak el, ahol a Galar régió egy új kalandja várja őket. Az Isle of Armor egy hatalmas sziget, olyan környezettel, amit eddig nem láthattunk a Galar régióban. A játékosok tengerparttal, erdőkkel, mocsarakkal, barlangokkal és homokdűnékkel is találkozhatnak itt. Ezeken a helyeken rengeteg Pokémonnal is összefuthatnak, melyek a szigeten szabadon és a természet bőségét élvezve élnek. A szigeten még egy dojo is található, ami a különleges helyi edzéstechnikákra specializálódott. Az edzők és pokémonjaik a dojo mesterének pártfogásába szegődhetnek tanoncként, és keményen gyakorolva még erősebbekké válhatnak.
 
The Crown Tundra
Ez a bővítmény a Crown Tundra hófedte helyszínére kalauzolja el a játékosokat. A Crown Tundra egy gyönyörű, ragyogóan ezüstös táj. Ezen a fagyos területen, a hófödte hegycsúcsok között a helyiek kis közösségekben élnek, és mindenben összefognak és támogatják egymást. Egy bizonyos személy kinevezi a játékost a Crown Tundrát felfedező expedíció vezetőjének, és a feladata az lesz, hogy felderítse a fagyott világ titkait. Itt végre teljesen felfedezhetik majd a Pokémon fészkeket is, amikbe eddig csak Max Raid csaták során nyerhettek bepillantást.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.