Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

17. 6. 2016, Nintendo 3DS
 

A Nintendo 3DS XL és Nintendo 3DS akció után most újabb kedvezményes ajánlattal kedveskedünk a játékosoknak, ezúttal 4 New Nintendo 3DS gépcsomag, illetve 1 Nintendo 2DS gépcsomag személyében:

  • Nintendo 2DS (Fehér és Piros) + Yo-kai Watch játékszoftver 32.990 Ft.
  • New Nintendo 3DS (Fekete) + Yo-kai Watch és Hyrule Warriors: Legends játékszoftver 62.990 Ft.
  • New Nintendo 3DS (Fehér) + Yo-kai Watch és Hyrule Warriors: Legends játékszoftver 62.990 Ft.
  • New Nintendo 3DS Animal Crossing: Happy Home Designer Kiadás + Yo-kai Watch játékszoftver 62.990 Ft.
  • New Nintendo 3DS Dragon Ball Z: Extreme Butoden Kiadás + Yo-kai Watch játékszoftver 62.990 Ft.

A New Nintendo 3DS tulajdonosok a számos különböző borító szett között válogatva még egyedibbé tehetik készüléküket, amiket most ráadásul ugyancsak kedvező áron szerezhetnek be! A nyár során további akciós termékekkel készülünk, így a Nintendo 3DS termékcsalád bármelyik tagjával is rendelkezel, garantáltan találsz majd játékot, amivel kibővítsd gyűjteményedet!

Yo-kai Watch A több milliós eladással büszkélkedő japán szerepjáték jelenség a YO-KAI WATCH végre Európába is megérkezik, kizárólag Nintendo 3DS készülékekre! Springdaleben rejtélyes erők álnak a mindennapos problémák mögött. Az állandó éhségtől a folytonos költekezésen át a gorombaságig, minden hasonló hétköznapi probléma mögött nagy valószínűséggel egy csintalan Yo-kai áll. A Yo-kai lények aranyos, vicces, bosszantó teremtmények, akiket bárhol megtalálhatsz saját titkos világukban éldegélve, és előszeretettel okoznak gondot az embereknek – sokszor rendkívül mókás módon. A város védelmében a játékosoknak annyi Yo-kai lénnyel kell összebarátkozniuk, amennyivel csak tudnak: egy kis szerencsével és némi taktikával könnyen összebarátkozhatnak velük, majd később akár a segítségüket kérhetik, de többségüknek meg van a saját baja is. Az olyan Yo-kai lények, mint például az elhagyatott macska Jibanyan, aki imád járművekre támadni, csupán egykori gazdáját szeretné lenyűgözni, vagy a jámbor Komasan, akinek segítségre van szüksége öccse megtalálásához. A hatalmas erővel bíró Yo-kai Watch – egy Yo-kai lények észlelésére alkalmas lencsével ellátott óra – új tulajdonosaként a játékosoknak meg kell oldaniuk a Yo-kaiok rejtélyét, megkeresni a problémák gyökerét és megvédeni Springdale városát. A fő történetszál mellett több száz további küldetés vár a játékosokra Springdale városában. A felfedezés és a küldetések megtalálása ugyanúgy a móka része: Springdale egy hatalmas város tele boltokkal, parkokkal és felfedezésre váró titkos helyszínekkel. A küldetések teljesítésével a játékosok fejleszthetik, és így még erősebbé tehetik Yo-kai lényeiket, vagy akár új Yo-kaiokkal bővíthetik csapatukat! Meglévő Yo-kai lényeiket kombinálni is tudják a Yo-Kai Fusion lehetőséggel egyedi és még erősebb tagokkal bővítve csapatukat – egyes lények csak ezen a módon találhatók meg. Egy erős Yo-kai csapatnál azonban többre lesz szükséged a győzelemhez. A játékosoknak okosan kell taktikázniuk, hiszen a lehengerlő Yo-kai főellenfelek még a legedzettebb YO-KAI WATCH® játékosokat is megizzaszthatják. Minden Yo-kai egyedi Soultimate Moves képességekkel rendelkezik, melyeket bevetve egy szempillantás alatt megváltoztathatják a küzdelem végkimenetelét. A játékosoknak a Nintendo 3DS érintőkijelzőjén megfontoltan kell cserélgetniük Yo-kai lényeiket, jól megválasztani a pillanatot Soultimate Moves csapásaik bevetésére, illetve tárgyaik felhasználására. A helyi kapcsolatos keresztül a játékosok ráadásul akár barátaik Yo-kai csapatával is összemérhetik az erejüket! 

Hyrule Warriors: Legends Indulj csatába Hyrule legendás harcosaival a Hyrule Warriors: Legends keretében, kizárólag Nintendo 3DS készülékeken! Verd vissza ellenfelek egész seregét pusztító Dynasty Warriors stílusú mozdulatokkal és válogass a különböző közönség kedvenc karakterek között stratégiád javításához. Élvezd az új történetszálakat és játszható karaktereket a The Legend of Zelda-sorozatból és éld át a teljes Hyrule Warriors élményt! A Triforce kényes egyensúlya felborult és a Hyrule Királyságot ismét sötét erők fenyegetik, ezúttal Cia, a Sötét Boszorkány vezetésével. A legendás hős, Link feladata, hogy szembeszálljon az ellenfelek hordáival és megtalálja az eltűnt Zelda Hercegnőt! Terítsd le ismerős ellenfelek hordáit a csatatéren látványos mozdulataiddal, köss össze bámulatos sorozatokat és pusztíts el egész seregeket egyetlen kardlendítéssel. Az ellenfelek legyőzésével szép lassan feltöltődik speciális támadásod, amit bevetve lehengerlő különleges csapást tudsz az ellenségekre zúdítani. Elég varázslatot összegyűjtve aktiválhatod a Focus Spirit adottságod, ami átmenetileg megnöveli képességeid hatékonyságát és új mozdulatokat ad a még hatékonyabb tisztogatáshoz! Kényszerítsd visszavonulásra az ellenséges seregeket és tartsd magasan szövetségeseid harci szellemét – hiszen egyedül nem lennél képes megnyerni ezt a háborút! Gyűjts Rúpiákat és más hasznos tárgyakat, hogy fejleszthesd fegyvereid és új Jelvényeket kovácsolhass, melyekkel aztán növelheted minden harcos képességeit. A Nintendo 3DS érintőkijelzőjét használva könnyedén válthatsz a karakterek között harc közben, így taktikusan helyezheted el őket a pályán és még hatékonyabban iktathatod ki az ellenfeleket. A fő történettel haladva új fejezeteket és karaktereket oldhatsz fel, melyek mindegyike egyedi mozdulatokkal és fegyverzettel rendelkezik! A Wii U-s Hyrule Warriors karakterei mellett a Hyrule Warriors: Legends keretében új hősök is bemutatkoznak, mint például Linkle – egy fiatal lány egy kis faluból, aki arról álmodozik, hogy egyszer legendás hős lesz. A két teljesen új történetszál egyikén keresztül megismerheted ennek a mágikus iránytűvel és egy pár nyílpuskával felszerelt új hősnek a történetét, kizárólag a Hyrule Warriors: Legendsben! Ezekben az új fejezetekben olyan karakterekkel állhatsz össze a csatatéren a The Legend of Zelda: The Wind Waker és a The Legend of Zelda: Majora’s Mask játékokból, mint Tetra, Skull Kid, Toon Link és King Daphness. Játsszd újra a korábban már teljesített küldetéseket bármelyik választható karakterrel a Free Módban – kísérletezz a különböző harcosok mozdulataival és találd meg a számodra legmegfelelőbbet. Lehetőséged nyílik továbbá az eredeti The Legend of Zelda térképének felfedezésére az egyedi Adventure Mód keretében – képes vagy megtalálni az összes rejtett titkot? Az Adventure Mód során elrejtett tündéreket is találhatsz, amiket nem csak testreszabhatsz, de segítőként magaddal vihetsz a csatatérre is!

A részletekről és a Nyári Akcióban résztvevő termékek teljes kínálatáról érdeklődj a Konzolvilág, a Gameshop, a Konzol Stúdió, a Platinum Shop, a Videójátékbolt és a Smartshop üzleteiben!


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.