Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

9. 6. 2015, Nintendo 3DS, újdonságok
 

A Nintendo Európa és a SEGA Európa megerősítette, hogy disztribúciós egyezségre jutottak a Sonic Boom: Fire & Ice kapcsán, mely idén télen fog megjelenni Európában, kizárólag a Nintendo 3DS család tagjaira. Az egyezség értelmében a Nintendo Európa lesz felelős az eladásokkal, a marketinggel és a terjesztéssel kapcsolatos tevékenységekért az európai területeken, a SEGA Európa pedig a kiadó szerepét tölti majd be.

Az ikonikus ‘kék villám’, avagy Sonic a Sündisznó újra versenybe száll a Sonic Boom: Fire & Ice keretében, ami még több kalandot, felfedeznivalót, őrült sebességet és teljesen új tűz és jég játékelemeket tartogat. Az alkotásban visszatér továbbá Sonicon kívül Tails, Knuckles, Amy és Sticks is.

A Sanzaru Games Inc. gondozásában készülő Sonic Boom: Fire & Ice egy egyjátékos cím, mely a Sonic Boom univerzumban játszódik, így játékmenet, kulcsfigurák, cselekmény és háttértörténetét terén sokban hasonlít a korábbi epizódhoz. A játékosok ismerős helyzetben találják Sonicot és barátait, akik új kalandjuk keretében igyekeznek megállítani Dr. Eggmant és a vadonatúj szupergonoszt, D-Fektet. A csapat a kalandozás során régi és teljesen új helyszínekre is ellátogat, miközben felfedeznek, versenyeznek és megvédik a világot.

A teljesen új élményhez a Sonic Boom: Fire & Ice beépítette a tűz és jég elemeket a játékmenetbe, amivel nem csak új képességeket és speciális mozdulatokat nyertek a karakterek, de a környezetükkel is kapcsolatba léphetnek. Az új játékban ráadásul nem kell feltétlen teljes sebességgel végigrohannunk a pályákon, akár lassan haladva is felfedezhetjük őket és fejtörőiket.

A játék keretében mutatkozik be továbbá az új Bot Racing, ami egy a kampányhoz kapcsolódó plusz lehetőség, többjátékos elemekkel. Ez a Sonic Boom: Fire & Icekiegészítés teljesen a versenyről és a sebességről szól, melyben a játékosok különböző karakterek ihlette Botokat nyithatnak meg, illetve barátaikat is kihívhatják gyors bajnokságokra van versenyekre.

Sonic a Sündisznó 1991 júniusában tűnt fel először, mint videojáték karakter és rögtön ikonná vált a játékosok egy generációja számára. A hihetetlen sebességéről és laza stílusáról közismert Sonic az első konzolos megjelenését követően igazi globális jelenség lett világszerte több, mint 140 millió eladott vagy letöltött játékkal konzolokon, PC-n, mobilokon és tableteken. A SEGA ikonikus kék villáma továbbá rendkívüli népszerűségnek örvend más területeken is, így például a plüssök, ruházatok, képregények és animációk világában.

A Sonic Boom: Fire & Ice télen fog megjelenni Európában, kizárólag a Nintendo 3DS család tagjaira.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.