Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

19. 4. 2016, Wii U
 

Csatlakozz a Nintendohoz a Wii U-exkluzív Star Fox Zero április 22-i megjelenésének alkalmából készült Star Fox Zero: The Battle Begins animációs rövidfilm élő vetítésére április 21-én 00:00-kor! Ez az adás a világ minden tájáról megtekinthető lesz angol nyelven a http://live.nintendo.com/ oldalon.

A Star Fox Zero: The Battle Begins rövidfilm Shigeru Miyamoto, a Production I.G. és a WIT STUDIO közreműködésében készült, amiben a Star Fox Zero közismert hősei szerepelnek.

Az éjjeli baglyoknak további örömhír, hogy a rövidfilmet egy különleges Nintendo Treehouse élő adás fogja követni a Star Fox Zero és a Star Fox Guard főszereplésével.

Nézd élőben az első Star Fox játékokon és szereplőkön alapuló animációs rövidfilmet, a Star Fox Zero: The Battle Beginst Csütörtökön éfjéltől!


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.