Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

5. 2. 2015, Nintendo 3DS, újdonságok
 

A mai napig Japánban már több mint 1.4 millió* darabot adtak el az új konzolokból. Ezen újdonságok eladása az első hét folyamán a legsikeresebb a Nintendo történetében ezidáig a felújított konzolok esetében. A New Nintendo 3DS és a New Nintendo 3DS XL konzolok, melyek a legújabb tagjai a hordozható Nintendo konzolok családjának, megjelenési dátuma Európában február 13-ára van meghirdetve. Az újítások egy teljesen új feljavított hordozható játékélményt kínálnak: precízebb irányítás, megnövelt teljesítmény, kényelmesebb 3D nézet, amiibo támogatás, kompatibilitás az összes létező Nintendo 3DS játékkal.

  • Új irányítás
    A New Nintendo 3DS és a New Nintendo 3DS XL konzolok több lehetőséget biztosítanak az irányításban az új C Stisk és a ZL és ZR gomboknak köszönhetően. A C Stick egy második analóg kar, mely a készülék jobb oldalán van elhelyezve, mely precízebb irányíthatóságot biztosít, pl. intuitív kameramozgások a kiválasztott játékban. Az új ZR és ZL gombok, melyek a konzol hátsó részén vannak elhelyezve a játékosoknak további új lehetőségeket biztosítanak az irányításban. Az új arckövető rendszernek köszönhetően a 3D nézet kényelmesebb a New Nintendo 3DS és a New Nintendo 3DS XL konzolokon. Az új szuper-stabil 3D-nek köszönhetően a játékok szó szerint életre kelnek a szemed előtt. Az új arckövető rendszer az előre néző kamerát használja a 3D nézet beállításához a nézés aktuális szöge alapján, így egyszerűen bele tudtok mélyedni a játékba.
  • Megnövelt teljesítmény
    A New Nintendo 3DS és a New Nintendo 3DS XL konzolok megnövelt teljesítménnyel rendelkeznek, mely lehetővé teszi a renszer gyorsabb futását, meggyorsítja a HOME menu aplikációinak használatát, beolvasást és letöltést. Sok közelgő játék, mint pl. a Xenoblade Chronicles 3D, már az alapoktól kezdve exklúzívan csak a New Nintendo 3DS és a New Nintendo 3DS XL konzolokra lesz fejlesztve, ahol nagy hansúlyt fektetnek a nagyobb teljesítmény kihasználására.
  • Új testreszabás
    A New Nintendo 3DS XL metálos fekete vagy metálos kék színben lesz kapható. A New Nintendo 3DS esetében fekete és fehér szín közül választhatunk. Csupán a New Nintendo 3DS konzolok esetében lesz lehetőség változtatni a külső kinézetén a konzolnak a cserélhető fedlapok segítségével. A fedlapok széles választékának köszönhetően - melyek közül 12 fajta a konzol megjelenésével egyidejűleg lesz kapható és a jövőben további fajtákkal bővül majd a kínálat – a játékosok a saját tetszésük szerint alakíthatják majd ki a konzoljuk egyedi kinézetét.
  • Új lehetőségek
    Mindkét új hordozható konzol rendelkezik beépített támogatással az interaktív Nintendo amiibo figurák szériájának használatához, melyekből a novemberi megjelenés óta körülbelül 5.7 millió darabot adtak el. Az amiibo figurák lehetővé teszik az extra tartalmakhoz és elemekhez való hozzájutást a kompatibilis játékokban, mint pl. Super Smash Bros. a Nintendo 3DS-re vagy a hamarosan megjelenő Code Name S.T.E.A.M. Egyszerűen érintsétek oda az amiibo figurát a New Nintendo 3DS vagy a New Nintendo 3DS XL konzol alsó kijelzőjének NFC olvasójához és élvezzétek az extra játéktartalmakat, bónusz tárgyakat, karakterek alakítását és további más lehetőségeket.

‘‘Nagyon örülünk, hogy a New Nintendo 3DS és a New Nintendo 3DS XL konzolokat a sikeres októberi Japánban történő megjelenés után Európába is el tudjuk hozni“, nyilatkozta Satoru Shibata, a Nintendo of Europe Elnöke. ‘‘Bízunk benne, hogy mindkét rendszer teljesen megváltoztatja a játékélményt, melyhez a hordozható konzolok játékosai szoktak. Válasszák akár a könnyű, kompakt és testreszabható New Nintendo 3DS konzolt vagy ha a nagyobb kijelzőt fogják előnyben részesíteni a New Nintendo 3DS XL esetében, mindkét rendszer új tulajdonságok egész sorozatát biztosítja számukra, melyet élvezni fognak a jelenlegi felhasználók és azok is, akik most tervezik beszerezni az első hordozható Nintendo konzoljukat.‘‘

A New Nintendo 3DS és a New Nintendo 3DS XL 2015 február 13-án jelenik meg Európában. A különálló konzolokon kívül a Nintendo of Europe továbbá kiad 2 fajta limitált csomagot is: New Nintendo 3DS XL Majora’s Mask Edition**, mely tartalmazni fogja a The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D játékot előretelepítve a konzolon, továbbá a New Nintendo 3DS XL külsejét is a játék inspirálta. A New Nintendo 3DS XL Monster Hunter 4 Ultimate Edition*** tartalmazza a Monster Hunter 4 Ultimate előretelepített változatát és a New Nintendo 3DS XL fedlapján az ikonikus jel szerepel a játékból.

További információért kövesse weboldalunkat és Facebook oldalunkat:

www.nintendo.hu

https://www.facebook.com/nintendoforgalmazohu

Megjegyzések:
* Eladási számok 2015 januárig, forrás: Nintendo
**A The Legend of Zelda: Majora’s Mask 3D játék előre van telepítve a 4 GB-os microSDHC kártyán, mint a része ennek a csomagnak.
***A Monster Hunter 4 Ultimate játék előre van telepítve a 4 GB-os microSDHC kártyán, mint a része ennek a csomagnak.

 


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.