Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

29. 1. 2015, Nintendo 3DS, Nintendo Direct, újdonságok
 

Az ez évi első Nintendo Directben lelepleződöt az új hordozható 3DS konzolok megjelenésének dátuma. A New Nintendo 3DS és a New Nintendo 3DS XL konzolok február 13-ától lesznek kaphatóak a hazai boltokban. Ugyanezen a napon jelennek meg a várva várt játékok is a hordozható konzolcsaládra: The Legend of Zelda: Major’sMask 3D és a Monster Hunter 4 Ultimate.

Az új konzolok a feljavított designnal és extrákkal még nagyobb játékélményt biztosítanak. A New Nintendo 3DS kijelzője 1.2x nagyobb mint a Nintendo 3DS konzolé. A New Nintendo 3DS és a New Nintendo 3DS XL konzolok irányítási elemei is kibővültek: új analóg kar – C Stisk, hátsó ZL/ZR gombok. További újdonságok az új konzolokban: stabilabb 3D megjelenítés (az új face-tracking technológiának köszönhetően), beépített NFC funkció (lehetővé teszi az amiibo figurákkal való kommunikációt).

A New Nintendo 3DS XL konzolok a következő színekben lesznek kaphatóak: fekete (metálos), kék (metálos). A New Nintendo 3DS konzolok fekete és fehér változatban lesznek kaphatóak.

Szintén február 13-ától kapható lesz a fedlapok széles választéka (12 fajta), mellyel tetszésed szerint díszítheted az új New Nintendo 3DS konzolodat. Később további fedlapokkal bővül majd a kínálat.

Az alapmodellek mellett bejelentettek még 2 fajta limitált konzolt is, melyen előre lesz telepítve az adott játék: New Nintendo 3DS XL Majora’s Mask Edition és New Nintendo 3DS XL Monster Hunter Ultimate 4.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.