Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

21. 4. 2020, animal, crossing, horizons, new, update
 

A legújabb ingyenes frissítéssel az Animal Crossing: New Horizons játékhoz, ami már elérhető Nintendo Switch konzolon, vadonatúj szezonális eventek kerültek a játékba, melyekkel a szigetlakók egészen új arcait ismerhetik meg virtuális otthonuknak: virágzó természet, különféle művészeti alkotások, és egy kibővített múzeum. Ez az ingyenes frissítés, és az év folyamán még következőek mind-mind olyan új élményeket tartogatnak a játékban, amiket hosszú időn keresztül élvezhetünk.

Az Animal Crossing: New Horizons – Free update 23/04/20 (Nintendo Switch) előzetes  röviden áttekinti a várható karakterek, funkciók, és korlátozott ideig tartó események kínálatát. További részletek alább:

 

Leif Kertészboltja – A természetszerető Leif rendszeresen látogatja a játékosok szigetét, hogy burjánzó kínálatával, mely bokrokból és virágmagokból áll, megörvendeztesse őket. Ezek a dekoratív növények segítenek minden paradicsomi szigetet kicsit zöldebbé varázsolni.

 

Jolly Redd Kincseshajója – Az ingyenes frissítés letöltését követően Jolly Redd időnként felbukkan majd hajójával, hogy játékbeli műtárgyakat és egyedi bútorszíneket áruljon a játékosoknak. A nála kapható bútorszínek nem elérhetőek a Nook’s Cranny boltban. Mint a korábbi Animal Crossing játékokban, a játékosoknak most is ki kell majd találniuk, melyik műtárgyak valódiak, és melyek hamisítványok. Az eredeti műtárgy megvásárlása után a játékosok odaadományozhatják azt a múzeumnak, ahol művészeti galériát nyithatnak, hogy mindenféle adományozott tárgyat kiállítsanak, festményektől szobrokig.

 

A Természet Napja (április 23-május 4.) – A Természet Napja időszak alatt különleges Nook Mérföld kihívásokat kapnak a játékosok, melyek természettel kapcsolatos célok körül forognak, mint például fák ültetése, vagy virágok öntözése.

 

May Day Túra (május 1-7.) – Május első hetében a játékosoknak lehetőségük lesz egyszeri alkalommal használni egy May Day jegyet a sziget repterén, amivel elutazhatnak egy limitált idejű túrára egy szigetre, ami kicsit másképp néz ki, mint a szokásos kincsvadász szigetek. Egy különleges látogató, aki talán ismerős lesz, is felbukkanhat itt…

 

Nemzetközi Múzeum Nap (május 18-31.) – A Nemzetközi Múzeum Nap alkalmából a játékosok részt vehetnek egy pecsétgyűjtő versenyen. Miután megkapták a különleges pecsétgyűjtő kártyát, halak, rovarok és fosszíliák megcsodálásával gyűjthetenek pecséteket a különböző múzeumi kiállításokon, melyeket játékbeli tárgyjutalmakra válthatnak be. 

 

Esküvői szezon (június 1-30.) – Az esküvői témájú június hónap során a játékosok ellátogathatnak Harvey szigetére, ahol Reese és Cyrus, a házaspár várja őket, hogy segítsenek nekik elkészíteni évfordulós fotóikat az esküvői fotóstúdióban. A játékosok esküvői témájú tárgyakat kaphatnak a pártól hálájuk kifejezéseképpen.

 

Az Animal Crossing: New Horizons játékkal kapcsolatos további információkért látogass el a http://www.nintendo.hu/switch/index.php?page=animalcrossingnewhorizons weboldalra.

 

Egy új, ingyenes frissítés jelent meg az Animal Crossing: New Horizons játékhoz, ami vadonatúj látogató karaktereket, funkciókat és eseményekkel bővíti az eddigi élményeket.

Megjegyzések:

* Online játék közben és a frissítések letöltéséhez internetkapcsolat szükséges.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.