Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

15. 4. 2016, Nintendo 3DS
 

A Popsztár Bolygót megszállta a Haltmann Works Cég robotikus serege és Kirby az egyetlen, aki megállíthatja mechanikus terveiket a június 10-én kizárólag Nintendo 3DS készülékekre megjelenő Kirby: Planet Robobot keretében. Az ellenfelek jobban teszik, ha felkötik a nadrágjukat, Kirby ugyanis nem csak új és visszatérő Másoló Képességével, de Robobot Páncéljának Specifikáció Beolvasó technikájával is veszélyt jelent rájuk!

Kirby legújabb platformer kalandjában teljesen új módokon fedezheti fel a Popsztár Bolygót a háttér és előtér között mozogva, új helyszíneket bejárva és titkokat feltárva a Robobot Páncél Csavarkulcsával. Ez persze nem minden, az ellenfelek beolvasásával ugyanis a Robobot Páncél képes bevetni Kirby legismertebb Másoló Képességeinek még pusztítóbb változatait, melyek olykor teljesen megváltoztatják a platformer akciót. Egy „Jet” képességgel rendelkező ellenfelet beolvasva Kirby Robobot Páncélzata Jet Módba vált és shoot-’em-up stílusban repked a kijelzőn, míg egy „Wheel” képességű ellenfél beolvasásától Wheel Módban száguldozik kocsiként az előtér és háttér között váltogatva.

Kirby maga is gyarapodott jó néhány új Másoló Képességgel, melyek valamelyest hasonlítanak, a Super Smah Bros. sorozatból ismerős ellenfeleiéhez. Bizonyos ellenfeleket beszippantva Kirby szabadjára engedheti elméje erejét az „ESP” képességgel, vagy tablettákat dobálhat és táblákkal támadhat „Doktor” Kirbyként. A Super Smash Bros. Collection* Kirby amiibo figuráját beolvasva a rózsaszín hős a Kirby and the Amazing Mirror óta először „Smash Bros.” Kirbyvé változhat. Felújított Másoló Képességével Kirby képes félelmet keltő támadásainak bevetésére, mint a Kalapács Lengetés, a Végső Vágás és a Kő támadás, valamint kivédeni ellenségei támadásait.

Más Másoló Képességekkel is felruházható Kirby bármelyik kapható amiibo figura beolvasásával annak jellegétől függően. A Mario amiibo beolvasásával például „Tűz” Kirbyvé változik, a Peach Hercegnő amiibotól ernyőt kap, a Robin amiibo beolvasásával szikrákat vet, a másik két Fire Emblem karakter amiibo figura változatával pedig megmutathatod kardforgató tudásodat.

A Kirby: Planet Robobot játékkal egy időben jelennek meg az új Kirby Collection amiibo figurák, köztük Kirby, King Dedede, Waddle Dee és a rejtélyes Meta Knight amiibo változataival. Az utóbbi három beolvasásával a figurától függően Kirby egyedi képességre és kosztümre tesz szert, a Kirby amiibo beolvasásával pedig hősünk UFO képességgel gazdagodik, melynek segítségével képes a levegőben a végtelenségig lebegve pusztító Hősugarakat szabadítani gyanútlan ellenfeleire. A rajongók, akik már alig várják, hogy kipróbálhassák az új UFÓ képességet egy Kirby: Planet Robobot amiibo csomag részeként is megszerezhetik majd a játékot, ami egy Kirby amiibo figurát is tartalmaz az új Kirby Collection sorozatból.

 

 

A Kirby Collection amiibo figurák egy gyűjthető matricát is adnak Kirbynek, amivel kidíszítheti Robobot Páncélzatát. További matricák a pályákat bejárva is találhatók, illetve már játékosoktól is szerezhetők StreetPassen keresztül. A pályákat átkutatva Kirby rejtett Kód Kockákra is bukkanhat, amikből ha eleget gyűjt össze, új pályákat nyithat meg.

De ez még nem minden! Egy új mód is bemutatkozik a Kirby 3D Rumble, egy egyszemélyes izommetrikus akció-fejtörő, ahol hősünknek tárgyakat vagy ellenfeleket kell beszippantania, illetve ellenfeleket kiiktatnia minél kevesebb mozdulattal. Egyszerre több ellenfelet beszippantva Kirby bevetheti pusztító Csillag Lövedék csapását, ami elsöpör minden útjába kerülő ellenfelet és maximalizálja a pontszámot.

Egy másik új mód a Team Kirby Clash, egy akció játék szerepjáték elemekkel, melyben a játékosoknak CPU irányította csapattársakkal vagy helyi kapcsolaton vagy Download Playen** keresztül más játékosokkal összeállva kell leteríteniük egy erős ellenfelet amilyen gyorsan csak tudnak. Kirby négy a klasszikus szerepjátékokon alapuló osztályból választhat, mint Sword Hero, Hammer Lord, Doctor Healmore és Beam Mage. A küzdelmek után minden Kirby tapasztalati pontokat szerez, amiktől szinteket léphet és fejlesztheti státuszait a következő harchoz. A csaták során az ellenfelek négy mágikus tábla darabot is dobhatnak, melyeket összegyűjtve a játékosok együttes erővel bevethetnek egy pusztító speciális kooperatív támadást.

Június 10-én támadnak a Robobotok, mikor a Kirby: Planet Robobot megjelenik, kizárólag Nintendo 3DS készülékekre. A játék egy amiibo csomag részeként is kapható lesz, ami egy Kirby amiibo figurát is tartalmazni fog az új Kirby Collection sorozatból.

*A New Nintendo 3DS vagy New Nintendo 3DS XL NFC olvasójával vagy más Nintendo 3DS készülékek esetében az NFC Olvasó/Író kiegészítővel.

**A játék csupán egyetlen példánya szükséges a Download Play funkció több Nintendo 3DS készüléken való használatához.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.