Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

2. 2. 2017, Mobile, videojáték
 

2017. Február 02 – Már letölthető a következő mobilos Nintendo kaland, a Fire Emblem Heroes, ami egy egyedi stratégiai RPG játék két harcban álló királyság küzdelméről.  Idézőként a játékosok a felépíthetik saját seregüket a Fire Emblem sorozat hőseit segítségül hívva.

A játékosok stratégiai harcokat vívhatnak majd akár menet közben is, melyben szintet léphetnek új harcosok és legendás hősök. Néhány ismerős karakter szövetségesként, második pedig az ellenfél hadvezéreiként térnek majd vissza.

A csodálatos karakterdizájnokon túl a taktikus szerepjátékot az okostelefonok képernyőjéhez jól illő kicsinyített térképeken és karakterekkel játszhatják a játékosok. Az érintőképernyős irányítással könnyedén, a képernyőn odébbhúzva lehet utasítani a karaktereket helyzetváltoztatásra vagy támadásra. Ha a játékos hadserege minden ellenfelet legyőz egy pályán, akkor övé a győzelem.

A főtörténeten túl a játékosok erősíthetik a hadseregük tagjait, kihívhatnak más játékosokat és még sok más egyéb módot is kipróbálhatnak. A fokozaton érkező Ingyenes frissítésekkel és új karakterekkel pedig tovább folytatódhat a játék a történet befejezése után is.

További információért látogasson el a Fire Emblem Heroes weboldalra. A Fire Emblem Heroes ingyenesen letölthető, alkalmazáson belüli vásárlási lehetőségeket tartalmaz.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.