Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

5. 8. 2015, Nintendo 3DS, újdonságok, Wii U
 

A Nintendo megnyitotta standját tele már megjelent és hamarosan megjelenő Wii U és Nintendo 3DS játékokkal a gamescomon – a világ legnagyobb, éves videójátékos rendezvényén, aminek a németországi Köln ad otthont. A több napos szórakoztató programsorozat kezdetét a Nintendo néhány 2015-ös címe megjelenési dátumának és különleges kiadásának bejelentésével teszi még izgalmasabbá.

A Super Mario Bros. 30. Évfordulójára feldíszített Nintendo stand (Hall 9.1 A10/B10) sztárja a Wii U-ra megjelenő Super Mario Maker, így a látogatok a rendezvény ideje alatt elkészíthetik és kipróbálhatják 2D-s pályáikat, de akár a napi Mario Kart 8 és Super Smash Bros. for Wii U versenyeken is részt vehetnek. Augusztus 6-án (csütörtökön) 12:00-kor az első 111 Mario rajongó ráadásul egy Mario ajándékcsomaggal is gazdagodhat, amennyiben Marionak van öltözve és elhozta Mario amiibo figuráját is.

A Zelda rajongóknak örömmel jelentjük be, hogy a The Legend of Zelda: Tri Force Heroes október 23-án fog megjelenni Nintendo 3DS készülékekre. A gamescomra látogatók háromfős csapatot alkotva próbálhatják együttes erővel megoldani az egyedi Zelda-stílusú fejtörőket és legyőzni a trükkös főellenségeket. Egyetlen életerőn osztozva a siker kulcsa a csapatmunka, ami elengedhetetlen lesz a játék számos pályájának teljesítéséhez…

A Wii U-ra megjelenő Xenoblade Chronicles X a gamescomon Európában először játszható formában is jelen van, a Nintendo pedig két limitált kiadású csomagról is lerántotta a leplet, ami decemberben a játékkal egy időben fog megjelenni:

  • Xenoblade Chronicles X Wii U Premium Pack: tartalmaz egy fekete Wii U Premium konzolt, egy dobozos Xenoblade Chronicles X példányt, egy művészeti könyvet és egy World Map posztert.
  • Xenoblade Chronicles X Limited Edition Pack: tartalmaz egy dobozos Xenoblade Chronicles X példányt, egy fémtokot, egy World Map posztert, egy Cover Art posztert és egy művészeti könyvet.

Nem tudtok eljönni a gamescomra? Otthonról a Twitch.tv/twitch oldalra látogatva tekinthetitek meg a különleges Xenoblade Chronicles X élő közvetítést augusztus 8-án (szombaton) 16:00-17:00 között, ahol betekintést nyerhettek a játék izgalmaiba. Ráadásként mostantól az eredeti Wii klasszikus Xenoblade Chronicles is elérhető Wii U-ra a Nintendo eShop kínálatából, az eredeti játékot megvásárlók pedig 10 eurós kedvezménnyel szerezhetik meg a Xenoblade Chronicles X-et a Nintendo eShopból ugyanazon Wii U konzolon* a játék decemberi megjelenését követő két hétben.

A gamescomra látogatók GamePad kontrollert ragadva ellátogathatnak a Star Fox Zeroűrhajóinak fedélzetére is, otthonról pedig az IGN Live keretében ismerkedhetnek meg a 2015. negyedik negyedévében megjelenő akciódús játék Arena 3 és Titana pályáival augusztus 8-án (szombaton) hozzávetőlegesen 18:45-től.

Az október 30-án Wii U-ra megjelenő Project Zero: Maiden of Black Water a megjelenés napján Project Zero: Maiden of Black Water – próba verziójával is megszállja a Nintendo eShopot, melynek segítségével a játékosok megtapasztalhatják az alkotás nyújtotta élményeket a prológuson és az első két fejezeten keresztül bármiféle költség nélkül, mielőtt eldöntenék megvásárolják-e a többi fejezetet is. A limitált kiadások szerelmesei jobb, ha rajta tartják a szemüket a játékon, dobozos formában ugyanis kizárólag a Project Zero: Maiden of Black Water – Limited Edition csomag részeként lesz kapható, ami a játék egy példányát, egy kétoldalú posztert, egy művészeti könyvet, négy szellem fényképet és egy fémtokot fog tartalmazni.

A bemutató szint másik részén a Devil’s Third európai megjelenési előzetesének premierje látható, ami már a YouTube felületén is megtekinthető. Az akciójáték guru Tomonobu Itagaki egyedi, közelharci és fegyveres csatákat kombináló alkotása augusztus 28-án jelenik meg egy lenyűgöző kampánnyal, illetve internetes többjátékos módokkal, melyekben egyszerre akár 16 játékos is összecsaphat.

A Nintendo színes szereplőinek gyűjtésére kitűnő eszköz az Animal Crossing amiibo cards Collectors Album, amiben tökéletesen tárolhatjátok a hármas csomagokban érkező kártyák teljes 1. sorozatát. Az album a Nintendo 3DS készülékekre megjelenő Animal Crossing: Happy Home Designer játékkal egy időben, vagyis október 2-tól lesz elérhető. Az Animal Crossing sorozat gamescomra látogató rajongóinak egy kis meglepetéssel is készültünk: egy ingyenes letöltőkódot szerezhetnek a kizárólag digitális formában elérhetőPhotos with Animal Crossing alkalmazáshoz egy ahhoz tartozó AR kártyával, melyek segítségével életre kelthetik kedvenc szereplőiket és fotókat is készíthetnek róluk.

Az Pokémon Omega Ruby és Pokémon Alpha Sapphire tulajokat sem hagyjuk üres kézzel távozni, standunknál ugyanis kódokkal ellátott kártyákat szerezhetnek, amik a játékukba beütve két izgalmas Pokémont oldanak fel számukra az összesen négyből. Ezeket a különleges, harcra edzett Pokémonokat maga Shigeki Morimoto, a GAME FREAK tagja válogatta össze és köztük van Aromatisse, Bouffalant, Malamar és Sableye. Vajon Ti melyik párossal fogtok gazdagodni? 

Végül, de nem utolsó sorban a Nintendo gamescom 2015 standjának egy nagy részét a “Nindies” foglalja el, ahol tehetséges független fejlesztők mutatják be legújabb Nintendo eShop játékaikat Wii U és Nintendo 3DS platformokra. Kezdve a Shin’en Multimedia FAST Racing Neo címének új pályáival egészen a Shovel Knight hamarosan megjelenő Plague of Shadows kiegészítőjének első kipróbálható változatáig, az új Nindies @ gamescom 2015 előzetes remekül bemutatja az összes standunknál kipróbálható indie címet** – és még sokkal többet is!

Látogassátok meg a Nintendo gamescom standját a kölni gamescomon, ahol napi programokkal, bajnokságokkal, meglepetés vendégekkel és rengeteg megjelenés előtt kipróbálható játékkal várunk mindenkit! 

* Mindkét játék ugyanazon Wii U konzolra való telepítéséhez kiegészítő tárhely szükséges.

Kipróbálható dobozos Nintendo játékok a 2015-ös gamescomon:

Wii U

  • Mario Kart 8
  • Mario Tennis: Ultra Smash
  • Skylanders SuperChargers™ (Activision)
  • Splatoon
  • Star Fox Zero
  • Super Smash Bros. for Wii U
  • Super Mario Maker
  • Xenoblade Chronicles X

Nintendo 3DS

  • Chibi-Robo! Zip Lash
  • Little Battlers eXperience
  • Puzzle & Dragons Z + Puzzle & Dragons: Super Mario Bros. Edition
  • The Legend of Zelda: Tri Force Heroes

**Kipróbálható indie játékok a 2015-ös gamescomon:

Wii U

  • Beatbuddy: Tale of the Guardians (THREAKS)
  • Extreme Exorcism (Ripstone Publishing)
  • FAST Racing Neo (Shin’en Multimedia)
  • Mighty No. 9 (Deep Silver)***
  • Poncho (Rising Star Games)
  • RIVE (Two Tribes Publishing)
  • Runbow (13AM Games)
  • Soul Axiom (Wales Interactive)
  • Typoman (Headup Games)
  • Year Walk (Simogo)

Nintendo 3DS

  • Mutant Mudds Super Challenge (Renegade Kid)***
  • Shovel Knight: Plague of Shadows (Yacht Club Games)***
  • SteamWorld Heist (Image & Form International AB)
  • Terraria (505 Games)***

***Kérjük vegyétek figyelembe, hogy a Mighty No. 9 dobozos formában és Nintendo 3DS készülékekre is elérhető lesz, míg a Shovel Knight kiegészítője a Plague of Shadow, illetve a Mutant Mudds Super Challenge Wii U-ra is meg fog jelenni. A Terraria ugyancsak elérhető lesz Wii U-ra és dobozos formában is.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.