Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

14. 2. 2020, Crawl, Dungeon, Gold, játék, Snack, új, újdonság, World
 

Ha hatalmas az étvágyad fincsi zsákmányokra és kísértést keltő kincsekre, most szerencséd van – ma megjelent a SNACK WORLD: THE DUNGEON CRAWL – GOLD Nintendo Switch konzolra. Hogy megtudd, miről is szól ez a játék, kukkants bele a SNACK WORLD: THE DUNGEON CRAWL – GOLD – Let's get looting! trailerbe.

A LEVEL-5 által fejlesztett SNACK WORLD: THE DUNGEON CRAWL – GOLD egy üdítően meta, játékosra kikacsintó roguelike RPG, telis-tele nagyadag iróniával és kacagtató szóviccekkel. Csatlakozz a hősies kincsvadászokhoz, Chuphoz, Mayonnához, és a csapathoz, miközben izgalmas ütközeteken és procedurálisan generált dungeonökön keresztül vezet útjuk viccekkel és nevetséges helyzetekkel teli küldetésük során, hogy megmentsék Tutti-Frutti országát. A gonosz mogul, Sultan Vinegar megpróbálta feléleszteni a Deodragont, Smörg Åsbordot, ami most Snack World egészét fenyegeti. Rajtatok a sor, hogy megállítsátok őket!  

Készülj játékbeli kalandjaidra az ellátmánnyal szuperül felszerelt boltokban, és optimizáld felszerelésed a megtévesztően komplex harcokra, amik előtted állnak. Ha felszerelkeztél, és készen állsz a csatára, indulhatsz a kincsvadászatra, ami során alattomos csapdákat, és brutális bossokat kell kiiktatnod őrületes dungeonökben. Használj „snack”-eket, hogy különleges társakat hívj elő, akik segítenek az ütközetekben, cserélgesd felszerelésedet, az úgynevezett „jara”-kat akár menet közben, és oszd be ügyesen a bájitalokat, hogy tiéd legyen az előny minden pillanatban. Állj össze barátaiddal, és győzzétek le a nem csak nagy, de nagyképű bossokat is online* és helyi co-op** ütközetekben akár négy játékossal.  

Készülj a harapnivalóan izgalmas kincsvadász kalandra! A SNACK WORLD: THE DUNGEON CRAWL GOLD mától elérhető Nintendo Switch konzolon.

Megjegyzések:

*Internetkapcsolat szükséges az online játékhoz. Az online szolgáltatások használatához létre kell hoznod egy Nintendo Fiókot, és elfogadnod a kapcsolódó felhasználói szerződést. A Nintendo Fiók Adatvédelmi Irányelvek érvényesek. Egyes szolgáltatások lehet, hogy nem minden országban elérhetőek. Az online játékhoz Nintendo Switch Online előfizetés szükséges.

**A helyi vezeték nélküli játékhoz játékosonként egy konzol és a szoftver egy-egy példánya szükséges.  


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.