Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

18. 3. 2019, bajnokság, demo, Nintendo Switch, splatoon, újdonságok, videojáték
 

Ha te még nem tartozol a 8 millió* játékos közé, akik világszerte belevetették magukat a mélységbe, és élvezik a fröcskölődést a Splatoon 2-ben Nintendo Switch konzolon, a Nintendo most szörnyen nagy ajánlattal állt elő, hogy te is belecsobbanhass az akcióba. A mai naptól kezdődően a játékosok letölthetnek egy ingyenes Splatoon 2: Special Demo**-t a Nintendo eShopból, és készülhetnek az online eventre, ami március 19-én, kedden, közép-európai idő szerint 15:00-kor veszi kezdetét, és március 25-én 14:59-ig tart. A Splatoon 2: Special Demo már most is elérhető a Splatoon 2 weboldalon. A demóperiódus alatt a játékosok 4 a 4 elleni online bandaháborúkban tesztelhetik képességeiket, valamint rangsorolásos küzdelmekben, Salmon Run és League Battle játékmódokban, barátaikkal és más olyan játékosokkal, akiknek megvan a játék teljes verziója.

Fedd le saját csapatod színes tintájával az egész pályát, tedd egyedivé karakteredet különféle fegyverekkel és öltözékekkel, és borítsd be ellenfeleidet festékkel egy őrületes fröcskölődés során! A demóperiódus alatt a játékosok nem csak a felhőtlen pacsmagolást élvezhetik, hanem egy e-mailt is kapnak, egy Nintendo eShop kóddal, amivel hétnapos próbaidőszakjukat*** aktiválhatják a Nintendo Switch Online szolgáltatásaira. A játékosok akkor is használhatják a kódot, ha korábban már éltek ingyenes próbaidőszak lehetőségével.  

 

Azok a játékosok, akik a teljes játékot megvásárolják a demóidőszak alatt Nintendo eShopon keresztül, most 33% kedvezményben részesülnek, míg akik a Splatoon™ 2 + Octo Expansion csomagot veszik meg, 25% kedvezményt kapnak. Ráadásul a játékosok bizonyos demóeredményeiket**** még a teljes játékba is átültethetik.  

Akik szeretnék újonnan elsajátított fröcskölőképességeiket a következő szintre emelni, csatlakozhatnak a 4. Splatoon 2 Közösségi Kupához, ami március 24-én, vasárnap kerül megrendezésre. A Splatoon 2 bajnokság weboldalra ellátogatva egyszerűen összeszedhetik csapatukat, toborozhatnak új tagokat, vagy csatlakozhatnak rendszeres online bajnokságokhoz** - csak a mókáért, vagy a dicsőségért! Akik nem rendelkeznek saját csapattal, egyszerűen feliratkozhatnak a „Csapatkeresés” listára, és hasonló szólójátékosokkal lesznek összesorsolva.  

Mindez a Splatoon 2 Európa Bajnokságot követi, ami március 9-10-én Párizsban került megrendezésre. Több hónapnyi nagyszerű Splatoon 2 versengést követően Európa 12 legjobb csapata mérettette meg magát, és dőlt el, ki közülük is a legjobb. Az izgalmas végső küzdelmekben az Alliance Rogue csapata mérkőzött meg a címvédő Európa-bajnok BackSquids csapattal, és ezúttal a francia csapat került ki győztesen, és bosszulhatta meg a németektől elszenvedett tavalyi vereségét az elődöntőben. Ha szeretnéd bepótolni az elmulasztott akciókat, nézd meg a Splatoon 2 Európa Bajnokság elődöntőiről és döntőiről készült videókat a Nintendo UK YouTube csatornáján.  

A mai naptól letölthető a Nintendo eShopból a Splatoon 2: Special Demo. A demó letöltését követően a játékosok részt vehetnek a március 19-én, kedden, közép-európai idő szerint 15:00-kor kezdődő és március 25-ig tartó online eventen, és e-mailben egy Nintendo eShop kódot is kapnak, amivel aktiválhatják hétnapos Nintendo Switch Online próbaidőszakukat. Azok a játékosok, akik megvásárolják a teljes játékot a Nintendo eShopban március 31, vasárnapig, 33%-os kedvezményben részesülnek, míg akik a Splatoon™ 2 + Octo Expansion csomagot vásárolják, 25% kedvezményt kapnak. Megjegyzések: *Becsült érték a Nintendo 2018. december 31-én aktuálisan érvényes eladási statisztikái alapján. ** Az online játék közben internetkapcsolat szükséges. Az online szolgáltatások használatához létre kell hoznia egy Nintendo Fiókot, és elfogadnia a kapcsolódó felhasználói szerződést. A Nintendo Fiók Adatvédelmi Irányelvek érvényesek. Egyes online szolgáltatások nem minden országban elérhetőek. Az online játékhoz online tagság szükséges. Tudjon meg többet a fizetős tagsági szolgáltatásról.

***Az ingyenes próbaidőszak azonnal kiváltható, amint megérkezik az email, de addig nem aktív, amíg a demóperiódus kezdetét nem veszi. A kód március 25-én, közép-európai idő szerint 15:00-kor jár le.
****A teljes játékba a következő adatok vihetőek át: Helyezés, Érmék, Szuper Tengeri Csigák, Szint, Felszerelés, Fegyverek, Salmon Run jutalmak, Jegyek és Jegyhatások.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.