Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

28. 7. 2017, Nintendo 3DS, újdonságok
 

A Nintendo 3DS rendszercsalád új taggal bővült a mai napon: megjelent a New Nintendo 2DS XL. A kompakt, pehelysúlyú, kinyitható konzol több mint 1000 játékot képes futtatni a Nintendo 3DS, New Nintendo 3DS, és Nintendo DS játékok minőségi kínálatából, 2D-ben. A New Nintendo 2DS XL kétféle stílusos színkombinációban érhető el – fekete-türkizben illetve fehér-narancssárgában. A konzol bár könnyebb, mint a New Nintendo 3DS XL, mégis ugyanolyan erős, és beépített leolvasóval rendelkezik a Nintendo interaktív amiibo figurái és kártyái számára.   “A Nintendo 3DS rendszercsalád 2011 óta minőségi játékok széles választékával szórakoztatta játékosok millióit, aminél mi sem bizonyítja jobban a hordozható játékkonzolokra való igényt” – mondta a Nintendo Európa elnöke Satoru Shibata. „A kompakt és könnyű New Nintendo 2DS XL-lel a játékosok 6 évnyi nagyszerű játékhoz férnek hozzá, bárhol is legyenek, sőt a jövőben még rengeteg további újdonság megjelenésére is számíthatnak.”   Kizárólag Nintendo konzolokon élvezhetőek olyan ikonikus játékok, mint a Super Mario, a Pokémon, vagy a The Legend of Zelda. Legyen szó akár futkosásról és ugrándozásról a SUPER MARIO 3D LAND-ben vagy a New Super Mario Bros. 2 –ben, száguldásról a dobogó felső fokának való meghódításáért a Mario Kart 7-ben, a vidámság és barátság világába való kirándulásról az Animal Crossing: New Leaf – Welcome amiibo-val, vagy arról, hogy korábbi Nintendo játékok híres karakterei mérkőznek meg egymással a Super Smash Bros. for Nintendo 3DS-ben, a konzolon elérhető minőségi játékok tárháza szinte kimeríthetetlen. Ezek mellett a klasszikus játékok mellett azonban egy sor új játék is bemutatkozik a Nintendo 3DS gyűjteményben a New Nintendo 2DS XL megjelenésével párhuzamosan. Ezen játékok mindegyikéhez elérhetőek demó verziók a Nintendo eShopban*:

  • Hey! PIKMIN – Csatlakozz a rettenthetetlen Olimar kapitányhoz ebben a bájos, oldalirányban haladó pályákon játszódó platformjátékban. A kapitány egy titokzatos bolygón elszenvedett hajótörést követően csak úgy tudja rendbe hozni űrhajóját és hazarepülni vele, hogy a cuki kis színes Pikminekkel összebarátkozik, és segítségükkel elég Sparkliumot gyűjt a javításhoz.
  • Miitopia – Legyél te a saját kalandjátékod főszereplője, és hozd magaddal társaidat is! Készítsd el saját, barátaid és családtagjaid képmásait, és indulj egy nagyszabású kalandra, ami során megmented Miitopia népét. Hozd létre Mii karaktereidet, vagy importáld a korábbiakat a Tomodachi Life­-ból, állítsd be személyiségüket, és oszd rájuk a történet főbb szerepeit. Tedd barátaidat varázslóvá, szakácsmesterré vagy akár popsztárrá, és találkozzatok a játékban számos furcsa és vicces ellenséggel.
  • Dr Kawashima’s Devilish Brain Training: Can you stay focused? – Újra itt a Brain Training! A sorozat – ami a mai napig több mint 15 millió Európában eladott darabbal büszkélkedhet - legújabb darabja megannyi, kihívást jelentő gyakorlaton keresztül teszi próbára és fejleszti a játékosok koncentrációs képességeit és rövid távú memóriáját. ,

  Az idei év folyamán eddig megjelent nagyszerű játékok mellett még további izgalmas újdonságok megjelenésére is számíthatunk a következő hónapokban:

  • Monster Hunter Stories – Válj riderré és szelídíts meg szörnyeket ebben az RPG kalandjátékban, ami még a Monster Hunter sorozatban is különlegesnek számít. A játékosok repülhetnek, úszhatnak, átzuhanhatnak a térkép ismeretlen területeire, találhatnak kikelthető tojásokat, és részt vehetnek fordulóalapú csatákban válogatott szörnycsapataikkal a szeptember 8-án megjelenő játékban.
  • Metroid: Samus Returns – Visszatér egy klasszikus Metroid kaland. Próbáld ki ezt az intenzív, oldalirányban haladó akció-platformjátékot szeptember 15-étől. Két új amiibo-figura – Samus Aran és Metroid – is megjelenik a játékkal egy időben, attól függetlenül.
  • Story of Seasons: Trio of Towns – Bizonyítsd be apádnak, hogy képes vagy a saját farmodat vezetni és felvirágoztatni a környékbeli közösséget is ebben a gazdálkodós játékban, ami október 13-án jelenik meg. Fedezz fel három egyedi városkát, nevelj fel különféle haszon- és háziállatokat, vállalj el mellékállásokat, és is kikapcsolódásként akár fel is öltöztetheted karakteredet különleges Super Mario jelmezekbe.
  • Pokémon Ultra Sun és Pokémon Ultra Moon – Térj vissza az Alola-régióba ebben az alternatív történetben, ami ugyanabban a világban játszódik, mint a Pokémon Sun és a Pokémon Moon. Vegyél részt új kalandokban új Pokémonokkal és elemekkel, amikkel eddig nem találkozhattál Alolában. A Pokémon Ultra Sun és Pokémon Ultra Moon kitűzött megjelenési dátuma november 17.

Ismerkedj meg a Nintendo 3DS rendszercsalád legújabb darabjával, a megjelent, új, könnyebb, New Nintendo 2DS XL-lel.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.