Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

7. 10. 2015, Wii U
 

Két, milliós eladású többjátékos Nintendo címet tartalmazó új Wii U gépcsomag érkezik Európába október 30-án, limitált számban*. A csomag egy fekete Wii U Premium Pack konzolt**, egy antigravitációs versenyekben bővelkedő Mario Kart 8, illetve egy színes lövöldözésekben gazdag Splatoon játékot tartalmaz, így ez a csomag ideális bárkinek, aki azonnali szórakozásra vágyik.

A Mario Kart 8-ban a játékosok fel-le száguldozhatnak az antigravitációs pályákon. 32 új és újragondolt klasszikus pályával, a versenyek hevében elsüthető új tárgyakkal és a másokkal való versengés számos új lehetőségével, legyetek ugyanazon szobában vagy a világ másik felén a 12 játékos internetes futamokon, a Mario Kart 8 végtelen gravitációt maghazudtoló élményeket kínál minden korosztályú és képességű játékosnak.

Az lövöldözős műfajt teljesen új oldalról megközelítő Splatoon internetes küzdelmeiben*** két négyfős csapat csaphat össze egymással a pályák legnagyobb területének elfoglalásáért csapatuk színes tintájával. Ellenfeleik szétploccsantása és a pálya befestése után a játékosok  tintahallá változva saját festékükben gyorsabban haladhatnak, fedezékbe vonulhatnak vagy elbújhatnak ellenfeleik elől.

A Mario Kart 8 + Splatoon Wii U Premium Pack előre telepített Mario Kart 8 játékkal, illetve egy Splatoon letöltőkóddal érkezik és október 30-tól lesz kapható Európában limitált számban.

* Limitált számban a készlet erejéig.
** A Wii U Premium Pack a következőket tartalmazza: egy Wii U konzol (fekete); egy Wii U GamePad (fekete); 32 GB-os belső flash memória aminek egy része a rendszeradatoknak van fenntartva, egy Wii U GamePad dokkoló, egy Wii U GamePad állvány, egy Wii U konzol állvány, egy Wii U hálózati töltő, egy Wii U GamePad hálózati töltő, egy Sensor Bar, egy HDMI kábel (1.5 m)
*** Szélessávú internetet igényel.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.