Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

29. 3. 2016, Nintendo 3DS, újdonságok, Wii U
 

A Nintendo teljesen új rendszere a My Nintendo csütörtöktől lesz elérhető a Wii U és Nintendo 3DS felhasználók számára. Az új fiókok előnyei között szerepel az új jutalom rendszer, a könnyebb digitális vásárlási lehetőségek, illetve a más Nintendo alkalmazásokkal való közreműködés. A My Nintendo sokkal több, mint egy jutalom program: ez egy átfogó szolgáltatás, ami számos különböző módon díjazza a felhasználókat a Nintendo termékek és szolgáltatások használatáért. A Miitomo felhasználók Nintendo Fiókjukat az alkalmazáshoz csatolva például kiélvezhetik a My Nintendo nyújtotta élményeket. Platina Pontok szerezhetők a Nintendo alkalmazások és szolgáltatások használatával, például a Miitomo alkalmazással. Arany Pontok a Nintendo hivatalos weboldalán, vagy a Nintendo eShopon történt digitális vásárlások után kaphatók Wii U és Nintendo 3DS készülékeken. A Platina és az Arany Pontok egyaránt beválthatók jutalmakra, például játékokra, letölthető tartalmakra, játékbeli tárgyakra és Nintendo eShop kedvezményekre.

Azok a felhasználók, akik április vége előtt regisztrálnak Nintendo Fiókot ráadásul ingyenesen letölthetik majd Nintendo 3DS készülékükre a Flipnote Studio 3DS játékot. A játék megszerzéséhez hozzá kell rendelniük új Nintendo Fiókjukhoz a Nintendo 3DS készülékülhöz csatolt Nintendo Network ID-t, majd március 31-április 30. között letölteni a Nintendo weboldalán a letöltés gombra kattintva a Flipnote Studio 3D adatlapján.

A Miitomo és a My Nintendo mellett március 31-től azoknak a felhasználóknak, akik Nintendo Network ID-jukat hozzárendelték Nintendo Fiókjukhoz lehetőségük lesz Wii U és Nintendo 3DS szoftvereket vásárolni Nintendo eShop egyenlegükkel a Nintendo Európa weboldaláról. A megvásárolt játékok SpotPass-en keresztül automatikusan letöltődnek, települnek és készen is állnak a használatra a készülék legközelebbi kézbevételekor. Ez az új vásárlási lehetőség még elérhetőbbé teszi a Nintendo eShop kínálatát, illetve egyszerűbbé teszi a szoftvervásárlást és a My Nintendo Arany Pontok gyűjtését.

Március 31. izgalmas nap lesz a Nintendo rajongók számára az alábbi indulásokkal:

  • Kora délután elérhetővé válik a My Nintendo a https://my.nintendo.com oldalon.
  • Ezzel egy időben a felhasználóknak lehetősége lesz letölthető játékok megvásárlására a Nintendo Európa weboldalán.

Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.