Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

22. 2. 2018, Nintendo Switch, újdonságok
 

A mai naptól letölthető egy ingyenes frissítés a Super Mario Odyssey-hez, ami egy Ballon World című, új minijátékot tartalmaz, több új öltözéket Mario számára, és két új filtert, amit Snapshot módban használhatunk pillanatképek készítésekor.

 

unnamed (3)

 

Miután a játékosok letöltötték a frissítést, és teljesítették a fő történetszálat, Balloon World elérhetővé válik, és a játékosoknak csak fel kell keresniük Luigit minden királyságban, és beszélniük vele a játék elkezdéséhez. A „Hide It” módban meghatározott idő alatt kell elrejteniük egy léggömböt, a „Find It” módban pedig ugyanannyi idő alatt megtalálniuk a más játékosok által elrejtett léggömböket. A rangsorolásban akár az elrejtett léggömbök megtalálásával, akár az elrejtés mesterévé válva előrébb juthatnak. Miközben Balloon Worldben játszunk, a környezet minden királyságban másképp néz ki: például New Donk City-ben esőt láthatunk nap közben, Tostarena-ban viszont a naplementében gyönyörködhetünk.

 

unnamed (4)

 

A frissítés számos új öltözetet is tartalmaz, valamint pillanatkép-filtereket, amikkel Mariónak egészen új megjelenést kölcsönözhetünk. A nyaraló, zenész és lovagi öltözetek a fő történetszál befejezése után válnak elérhetővé a boltban. Két új Snapshot Mode filter is bekerült a játékba: a pénzérme és a neon. Használatukkal sok-sok új, vicces pillanatot megörökíthetünk.  

Elérhető egy ingyenesen letölthető frissítés a Super Mario Odyssey-hez, ami tartalmaz a Balloon World című, új minijátékot, több új öltözetet Mario sámára, és új pillanatkép-filtereket. A közeljövőben további öltözetek lesznek hozzáadva a játékhoz, amivel kapcsolatban az érdeklődők a Super Mario Twitter oldalán keresztül értesülhetnek a legfrissebb információkról.    

*Az online játékhoz internetkapcsolat szükséges. Nintendo Account regisztrációja és profilhoz való hozzárendelése, illetve a Nintendo Account felhasználói szerződés és adatvédelmi irányelvek elfogadása szükséges. Az online szolgáltatások használata Nintendo Account regisztrációjához kötött. 2018-tól néhány online szolgáltatás használatához előfizetés is szükséges lesz. A fizetős szolgáltatások elérhetősége területtől függően korlátozott lehet.

Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.