Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

20. 11. 2020, Age, Calamity, Hyrule, Legend, Link, Switch, új, újdonság, újdonságok, videojáték, videojátékok, Warriors, Zelda
 

Éld át a történetet, ami száz évvel a The Legend of Zelda: Breath of the Wild eseményei előtt játszódik, a Hyrule Warriors: Age of Calamity játékkal, ami ma jelenik meg, kizárólag Nintendo Switch konzolra. Nézd meg, milyen a játék akció közben az új előzetesben:

Egy évszázaddal a The Legend of Zelda: Breath of the Wild eseményei előtt történt a Nagy Katasztrófa. Hyrule sötétségbe borult, és az országot elpusztító gonosz erő mindörökre megváltoztatta a királyságot. Bár a Nagy Katasztrófa szóba került a The Legend of Zelda: Breath of the Wild játékban is, a rajongók mindeddig sosem élhették át, mi történt a katasztrofális események előtt. Ez most megváltozik…

A játékosok visszautaznak a Nagy Sorscsapást megelőző időkbe, és epikus ütközetekben vesznek részt, amelyek emlékezetes Hyrule-béli helyszíneken játszódnak, mielőtt azok elpusztultak volna. A játékban a The Legend of Zelda: Breath of the Wild során már megismert arcok bukkannak fel, Link és Zelda mellett többek között a négy Bajnok is, akik most először lesznek játszható karakterek a Hyrule Warriors sorozatban.

A Hyrule Warriors: Age of Calamity gyors tempójú és stratégiai ütközetei a kombinációk használatára és a lélegzetelállító harci mozdulatok kivitelezésére fókuszálnak, így tökéletes azok számára, akik egy intenzív játékra vágynak, aminek a központjában a non-stop akció áll, és ami a The Legend of Zelda: Breath of the Wild világához is szorosan kötődik. Ráadásul a játék egy részletes és mély történetet is elmesél, amiből lenyűgöző alapossággal ismerhetjük meg a Nagy Sorscsapást övező eseményeket, kapcsolatokat és drámai pillanatokat. A játékosok emellett a hatalmas, a teljes képernyőt betöltő Isteni Szörnyeket is irányíthatják, és a hozzájuk kapcsolódó pályákon a lenyűgöző képességeikkel biztosíthatják győzelmüket.

A játék pénteki megjelenését megelőzően a Nintendo Switch-tulajdonosok ízelítőt kaphatnak a gyors tempójú akcióból és drámai jelenetekből az ingyenes demóval, ami elérhető a Nintendo eShopon keresztül. A demón belüli haladásunkat ráadásul átvihetjük a teljes játékba, ahol egyszerűen folytathatjuk a megkezdett történetet.

 

Merülj el a történetben, ami száz évvel a The Legend of Zelda: Breath of the Wild eseményei előtt játszódik, a Hyrule Warriors: Age of Calamity játékkal, ami november 20-án, pénteken jelenik meg, kizárólag Nintendo Switch konzolra.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.