Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

10. 9. 2018, bundle, Nintendo Switch, újdonságok, videojáték, videojátékok
 

Bárki, aki szeretné megvenni a Pokémon: Let’s Go, Pikachu! vagy Pokémon: Let’s Go, Eevee! játékot Nintendo Switch konzolra bizonyára örömmel várja a két új limitált kiadású konzolcsomagot is, melyek a Pokémon játékokkal együtt kerülnek a boltokba November 16-án. A csomagok tartalma:

  • Egy Nintendo Switch konzol Pikachu és Eevee árnyképeivel díszítve;
  • Különleges Pikachu és Eevee színtematikájú Joy-Con kontrollerek;
  • Egy Nintendo Switch dokkoló színes Pikachu és Eevee képpel;
  • Egy előretelepített verziója a Pokémon: Let’s Go, Pikachu! vagy Pokémon: Let’s Go, Eevee! játéknak;
  • Egy Poké Ball Plus

  Tekintsd meg te is a konzolcsomagot az új Pokémon: Let’s Go, Pikachu! és Pokémon: Let’s Go, Eevee! konzol bemutató videóban.

Új információk is érkeztek a játékokról. A kalandozások során a játékosok a partner Pokémon (Pikachu vagy Eevee) segítségével eltünthethetik az útjukat álló akadályokat, titkos képességeket használva. Ezeket a képességeket kizárólag a partner Pokémon tudja használni, mellyekkel fákat vághat ki, vizen utazhat vagy akár repülhet is.  

Két új limitált kiadású konzolcsomag érkezik a Pokémon: Let’s Go, Pikachu! és Pokémon: Let’s Go, Eevee! játékokkal egyidőben november 16-án az európai boltokba.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.