Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

19. 5. 2015, újdonságok, Wii U
 

Fedezd fel a több, mint 50 pályát és találd meg a gyűjthető tárgyakat, illetve Yoshi mintázatokat varázslatos utazásod során!

Egy csodálatos, gyapjúból készült világ vár a Yoshi-rajongókra június 26-án, mikor is megjelenik a Yoshi-sorozat legújabb része, a Yoshi’s Woolly World kizárólag Wii U-ra. Készülj fel Craft Island több, mint 50 gyönyörűen “kötött” és meglepetésekkel, valamint gyűjthető tárgyakkal telepakolt pályájának felfedezésére - a saját ritmusodban -, ebben a már-már kézműves kidolgozottságú játékban.
 
Egyszer réges régen, a Handmade Ocean közepén elterülő Craft Island egy igazi paradicsom volt. A különböző mintázatú Yoshik békés életét azonban egy nap fenekestül felforgatta a gonosz Kamek, aki varázserejét használva gombolyaggá változtatta, majd elrabolta őket. Régi ellenfele elől megmenekülve Yoshi egy több világon átívelő kalandba vág, mely során rengeteg különböző tájat jár be a gyapjas rétektől kezdve a bolyhos hegycsúcsokig. Mindezek végén pedig…Yoshi talán egy még elvetemültebb gonosztevőt talál a bosszantó események hátterében…

Utazása során Yoshinak számos kötött ellenfelet kell kilapítania, átugrania és felfalnia, amiket aztán - kicsi és nagy - gombolyaggá változtatva vághat az útjába kerülő ellenfelekhez. A Yoshi-sorozat ismerős elemeként Yoshi egyes pályákon képes átváltozni, így ne lepődj meg, ha egy fürgén úszó Sellő Yoshiba, egy gyorstüzelő Sky Pop Yoshi repülőbe, vagy egy száguldozó Moto Yoshi motorkerékpárba botlasz.
 
Yoshi kalandjai nem csak akciódúsak, de időkorlát sem lesz a pályák befejezésére, illetve ha különösen nehéz szakaszba futnál, bármikor átválthatsz Mellow Módba, ahol Szárnyas Yoshit irányítva megtapasztalhatod, hogy a repülés erejével mennyivel könnyebbek a pályák! Yoshiból minél több van, annál jobb, így egy kooperatív módnak köszönhetően egy barátod is becsatlakozhat a játékba második Yoshiként és végigkísérhet kalandos utadon.
 
Figyelj a Yoshi’s Woolly World értékes gyűjthető tárgyaira, köztük Yoshi életerejét visszatöltő szívekre, Miiversen használható matricákra és mosolygó virágokra, amik növelik az esélyeid egy bónusz játék megnyitására. Gyűjts össze minél több gyöngyöt, ezekkel ugyanis Power Badge erősítőket vásárolhatsz, melyek aktiválásakor például óriásit dobbanthatunk, vagy akár Yoshi kutyaszerű kötött társát is megidézhetjük, aki Poochy névre hallgat. A teljes gyapjas élményért kutasd fel minden pályán az 5 elrejtett csodagombolyagot és keltsd életre a több, mint 50 egyedi mintázatú Yoshi egyikét! Ráadásként a Yoshi Kunyhóba látogatva a kiszabadított, különböző mintázatú Yoshik bármelyikével folytathatod kalandjaid, ha úgy hozza kedved.

Ismerd meg a Yoshi’s Woolly World imádnivaló, kötött világát, mely június 26-tól lesz kapható az üzletekben Wii U-ra. A fonalak által inspirált alkotás kíséretében Yarn Yoshi amiibo – kötött anyagból Zöld, Rózsaszín vagy Világoskék színben – figurák is megjelennek ugyanezen a napon, amiket a Wii U GamePadhez érintve két Yoshit irányíthatsz. A Yoshi’s Woolly World továbbá egy a játékot és egy Zöld Yarn Yoshi amiibo figurát tartalmazó csomag formájában is kapható lesz megjelenéskor.

Ismerkedj meg a Yoshi’s Woolly Worldben szereplő, számos egyedi mintázatú Yoshival az alábbi új előzetesben!


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.