Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

15. 5. 2018, Nintendo Switch, újdonságok, videojáték, videojátékok
 

A rajongók, akik már tűkön ülve várják, mikor léphetnek a salakra Marióval és barátaival az új, június 22-én megjelenő Nintendo Switch-játékban, a  Mario Tennis Aces-ben, most belekóstolhatnak az izgalmakba az ingyenes, megjelenés előtti online bajnoksággal, ami június 1-én veszi kezdetét. A legfrissebb Mario Tennis Aces – Megjelenés előtti online bajnokság trailer a Youtube-on tájékoztat a verseny részleteiről.

A jövő teniszreménységei négy játszható karakter – Mario, Peach, Yoshi és Bowser - közül választhatnak majd, és online többszemélyes mérkőzésekben vehetnek részt a bajnokság folyamán. Miközben fordulóról fordulóra haladnak, pontokat szereznek teljesítményükkel, ami által öt további, a demóban játszható karakter is elérhetővé válik számukra, amint elég pontot gyűjtöttek össze.

 

Az online bajnokságok mellett a játékosok úgy is gyakorlatot szerezhetnek, hogy a számítógép irányította ellenféllel szemben játszanak 1 az 1 elleni meccseket.* Akár más játékosokkal mérik össze erejüket, akár a CPU segítségével csiszolják a technikájukat, a résztvevők egy ingyenes, a teljes játékban használható öltözéket (a hagyományos munkásruhát) is unlockolhatnak Mario-nak.

 

Aki a bajnokság kezdete előtt letölti az ingyenes szoftvert a Nintendo eShopból, izgalmas hétvégének nézhet elébe, telis-tele pörgős és szórakoztató tenisz-izgalmakkal, amint kezdetét veszi a magyar idő szerint június 1-e, péntek 16:00 és június 4-e,hétfő 00:59 között tartó online bajnokság.

 

Kóstolj bele a Mario Tennis Aces nyújtotta izgalmakba a június 1-e, péntek 16:00-tól június 4-e, hétfő 00:59 között megrendezett Mario Tennis Aces megjelenés előtti online bajnokságon, amihez csak le kell töltened a szoftvert a bajnokság kezdete előtt. A Mario Tennis Aces június 22-én jelenik meg Nintendo Switch konzolra.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.