Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

21. 10. 2015, Wii U
 

Versenyezz barátaiddal és családoddal a november 20-án kizárólag Wii U konzolokra megjelenő Animal Crossing: amiibo Festival keretében! Légy részese ennek az Animal Crossing világában játszódó digitális társasjátékban, egy sorozatban ahol a játékosok egy egyedi, folyamatosan fejlődő városban élnek, összebarátkoznak a helyi állatokkal és kedvük szerint élik az életüket. Az Animal Crossing: amiibo Festival keretében négy játékos - új amiibo figuráikkal - fedezheti fel a folyamatosan változó táblát.

Az Animal Crossing sorozat* amiibo figuráit használva a játékosok életre kelthetik és irányíthatják kedvenc karaktereiket, mint Isabelle, Tom Nook vagy K.K. és minél több Boldogság Pontot gyűjtögetve utazhatják be a táblát. A játékosok amiibo figurájuk GamePadhez érintésével dobhatnak a kockával és haladhatnak a táblán, aminek minden mezője egy rövidke jelenetet mutat be valamelyik karakterrel. A jelenetekben a karakterek különböző mókás kalandokban szerepelnek szerte a városban, legyen az éneklés a megállóban pár Harangért (az Animal Crossing helyi pénzneme), egy túra a boltokba, vagy egy látogatás a városi múzeumban. A jelenetek nem csak Harangjaidra és Boldogság Pontjaidra vannak hatással, de bemutatják az Animal Crossing világát és lakóit is új, mókás módokon, amik garantáltan mosolyt csalnak mindenki arcára.

Minden menet egy hónapot és minden kör egy napot jelent a játékban. A játékosok átélhetik mind a négy évszakot, mely során minden hónap egyedi eseményeket kínál a Halász Turnéktól a Bogárvadászaton át egészen a kockázatos, de jövedelmező fehérrépa kereskedésig. Minden vasárnap ellátogat a városba fehérrépát árulni Joan, a játékosoknak pedig el kell adniuk az összes megvásárolt fehérrépát a következő vasárnapig. A fehérrépa eladási ára minden mezőn változik, így a megfelelő helyen szépen kereshetnek rajta, míg más mezőkön alacsonyabb áron adhatják el, mint amennyiért vették.

Ahogy egyre több Boldogság Pontot gyűjtesz és mentesz Animal Crossing amiibo figurádra, új hangulatokat és kosztümöket nyithatsz meg, karakterenként összesen ötöt. Persze nem csak a karakterek kinézete változik az idővel, a város is fejlődik a játék során. Ahogy egyre több időt fektetsz a játékba, új létesítmények lesznek építhetők a városban, amik új útvonalakat nyitnak meg, így új lehetőségeket tárva fel a játékosok előtt.

Amennyiben rendelkezel a Nintendo 3DS készülékekre megjelent Animal Crossing: Happy Home Designer játékkal, elmentheted az állatok megtervezett otthonait saját Animal Crossing amiibo kártyájukra, majd átviheted az Animal Crossing: amiibo Festival táblájára, hogy megjelenjen házuk a városban.

A játékosok Animal Crossing amiibo kártyáikkal** továbbá különböző mini játékokban is részt vehetnek. Tedd próbára Animal Crossing tudásodat a Kvíz Műsorban, vagy pukkassz ki minél több lufit és landolj a Léggömb Szigeten. A Desert Island Escape mini játékban a különböző állatok más-más képességét használva gyűjthetsz alapanyagokat, miközben igyekszel elkerülni minden ellenséget a számos szigeten és tutajt építeni, hogy biztonságosan elhagyd a szigetet 7 napon belül.

Az ünneplésnek sosincs vége az Európában november 20-án kizárólag Wii U konzolokra megjelenő Animal Crossing: amiibo Festival keretében! A játék a szoftvert, egy Isabelle és Digby amiibo figurát*** (a készlet erejéig), illetve egy Goldie, Stitches és Rosie amiibo kártyát tartalmazó csomagban lesz kapható. A Cyrus, Lottie, Reese, Mabel, K.K. és Tom Nook amiibo figurák, illetve a Cyrus, K.K. és Reese amiibo figurát tartalmazó hármas csomag külön is megvásárolható lesz november 20-tól.

Az amiibokról:

Az amiibok interaktív figurák és kártyák, melyek különböző dolgokra képesek a kompatibilis Nintendo 3DS és Wii U játékokban. Az Animal Crossing: amiibo Festival használatához a Nintendo legújabb “életre kelő játékok” amiibo figurái szükségesek. A játékosok amiibo figurájukat a Wii U GamePadhez érintve figyelhetik, ahogy karakterük életre kel a játékban és szinteket lép a használata során.

*Legalább egy Animal Crossing amiibo szükséges a társasjáték használatához.
**Legalább egy Animal Crossing amiibo kártya szükséges a mini játékok használatához.
***Az Isabelle és Digby amiibo külön is megvásárolható lesz.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.