Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

4. 5. 2016, Wii U
 

Mario és Sonic világa újra találkozik 17 izgalmas versenyszámban a június 24-én Wii U konzolra megjelenő Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games keretében. A sorozat a XXXI. Olimpiai Játékoknak otthont adó Rio de Janeiroban játszódó új részében több mint 30 játszható karakter vagy Mii karaktered közül válogathatsz, választhatsz a számos barátaiddal vagy családoddal élvezhető, fergeteges négyjátékos számokból, valamint az új Párbaj Számokból, amik klasszikus Mario és Sonic csavart adnak a már ismerős sportokhoz.

A Párbaj Számok között szerepel a Rögbi, a Labdarúgás és a Röplabda is, melyekben pár már ismerős elem is feltűnik, mint a Bullet Bill és a Chaos Emerald, amik garantálják a kaotikus többjátékos élményt. A Párbaj Számokban a játékosok Párbaj Pontokat gyűjthetnek olyan mozdulatokkal, mint leszerelés, szúrás és lövés, amiket aztán pontszerzéssel/góllal adhatnak hozzá a teljes pontszámukhoz. Az utolsó pillanatban eldördült pofonok és példátlan mozdulatok akár egy szempillantás alatt megfordíthatják a versenyt.

A játékosok aranyérmekért is versenghetnek a klasszikus Olimpiai Játékok keretében, mint a boksz, íjászat és 100 méteres futás, akár egyedül a Wii U GamePad vagy többen is a Wii Remote kontrollerek segítségével. Minden szám a valódi Olimpiai Játékok alapján készült helyszíneken játszódik, ami igazán autentikus hangulatot teremt Rióban. A Ritmikus Gimnasztika (klubbokkal) és a Rögbi – utóbbi a Rio 2016 Olimpiai Játékok keretében debütál először – első alkalommal lesz játszható.

Az új versenyszámok mellett az új Hős Leszámolás mód is bemutatkozik: egy kiegészítés a legelszántabb Mario és Sonic rajongóknak, ugyanis csak úgy nyitható meg, ha a játékos elsőként végez vagy az elsőként végző csapat tagja mind a 17 versenyszámban, vagy hét alkalommal nyer Bronzérmet a bajnokságokon. A versenyzők a Mario vagy a Sonic csapat oldalán mérhetik össze erejüket a másik táborral a kieséses körmérkőzéseken. A versenyszámokat véletlenszerűen választja ki a játék, így a játékosoknak minden képességüket be kell vetniük a győzelemhez. Minden kör végén kiesik a vesztes csapat egy tagja, míg végül az egyik csapat összes versenyzője, akár a Mario vagy Sonic csapat kapitánya ki nem esik, tehát az utolsó talpon maradó nyer.

A játékban több mint 30 választható karakter szerepel a Mario és Sonic sorozatból, melyekből néhány kizárólag egyes versenyszámokban elérhető. A sportrajongók ráadásul Mii karakterükkel is részt vehetnek a játékban a különböző versenyszámok bajnokságaiban. A játék során szerzett érmék és gyűrűk segítségével a Mario és Sonic sorozatok ihlette kosztümök vásárolhatók.

25 bajnokság teljesítését követően az amiibo figurákkal további különleges bajnokságok nyithatók meg. A Sonic amiibo GamePadhez érintésével a Sonic Liga nyitható meg, amiben a játékosnak Mii karakterükkel kell szembeszállnia a Sonic sorozat versenyzőivel. Bármelyik Mario amiibo beolvasásával a Mario Liga nyitható meg, ahol a játékosnak a Gomba Királyság lakóival kell versenyre kelnie. A ligák megnyerésével különleges Mario vagy Sonic kosztümök nyithatók meg, bármely másik amiibo beolvasásával pedig plusz érmék vagy gyűrűk szerezhetők, amik aztán plusz kosztümökre költhetők.

14 hivatalos Olimpiai versenyszámával, három Párbaj Számával, több mint 30 választhat és Miió karakteréve, illetve az akár négyen játszható többjátékos lehetőségeivel a Mario & Sonic at the Rio 2016 Olympic Games mindenki számára lehetőséget ad, hogy ráhajtson az aranyéremre június 24-i megjelenésekor, Wii U konzolon!


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.