Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

20. 1. 2017, Nintendo 3DS, videojáték
 

2017. Január 20. – Ünnepeld az új év kezdetét egy hatalmas kalanddal a DRAGON QUEST VIII: Journey of the Cursed King játékban, ami mától kapható a Nintendo 3DS konzolokra. Ebben, a DRAGON QUEST játéknak a hordozható újragondolásában mutatkozik be Európa számára, a kalandoroknak, akik egy nagyobb és pompásabb, új történettel és mellékküldetésekkel kiegészített búcsúztathatják a telet. A kalandorok két új karaktert is toborozhatnak a csapatukba, akikkel bármikor tovább folytathatják a játékot. Kóstolj bele egy epikus kalandba ami a DRAGON QUEST VIII: Journey of the Cursed King YouTube előzetesében vár rád.

Amikor a gonosz bolond Dhoulmagus Trodain kastélyába érkezik és ellopja Trode király jogarát, káoszt terement, ahogy átváltoztatja őfelségét egy trollá, Medea hercegnőt egy lóvá és a kastély többi lakóját cserepesnövénnyé. Csak egy őrnek sikerül elmenekülnie az átok elől, aki útra kel a Királlyal és a királylánnyal, hogy visszaszerezzés a jogart és véget Dhoulmagus gonosz terveinek megmentve ezzel a Trodain királyságot.

Akár visszatérőként újrajátszva vagy teljesen új játékosként kezdve, mindenképp új tartalmat találhatsz a DRAGON QUEST VIII: Journey of the Cursed King történetében, melyek kibővítik a hitvány Dhoulmagus és az ellene küzdő Hős háttértörténetét. Minden történeti szempontból fontos átvezető jelenet teljesen le van szinkronizálva és az új taratalomon túl új, alternatív befejezés is bekerült a játékba.

Az új kalandok mellett, két új toborozható karakter is bekerült a játékba, Red, aki a Hős segédjének Yangusnak volt korábban a riválisa és Morrie, a Szörnyaréna tulajdonosá. Ha elkapsz különleges szörnyeket a kalandozásaid alatt, megalkothatod a saját szörnycsapatod és beküldheted őket harcolni a Szörnyarénába. Erősebb szörnyek erősebb csapatot és furfangosabb stratégiák kidolgozását segíti elő, hogy a hét rang közül elérjük a legmagasabbat, az új X rangot.

Még több újjítás várja a klasszikus kaland játékosait az új Gyors Mentés (Quick Save) funkcióval, ami lehetővé teszi a játék megálláítását és mentését bármikor harcon és átvezető jeleneteken kívül, míg a Gyorsítás (Speed up) funkció segítségével a harcosok gyorsabban megküzdhetnek a szörnyekkel.

A kalandorok továbbá megoszthatják kedvenc emlékeiket az utazásról barátaikkal, és akár gombnyomásra készíthetnek fotókat, speciális pózokkal, matricákkal, szűrőkkel és keretekkel, hogy mégszemélyesebbre szabhassák a megörökített emlékeket. Minden kép elmenthető az SD kártyára és megosztható StreetPass segítségével más DRAGON QUEST VIII: Journey of the Cursed King játékosokkal, akik kifejezhetik tetszésüket egy feltartott hüvelykujjal. Minél több játékosnak tetszik a kép, annál nagyobb eséllyel kapnak új tárgyakat vagy segítséget Dhoulmagus legyőzéséhez. További információ az új funkciókról a DRAGON QUEST VIII: Journey of the Cursed King weboldalon.

Kezd az évet azzal, hogy megmented a világot a DRAGON QUEST VIII: Journey of the Cursed King játékban, ami már kapható Nintendo 3DS konzolokra.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.