Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

9. 5. 2016, Wii U
 

A Nintendo, a Mojang és a Microsoft összehozza a Super Mario sorozat és a Minecraft kreatív világát a május 18-án érkező ingyenes, exkluzív Minecraft: Wii U Edition Super Mario Mash-Up kiegészítő csomagban. Most először a játékosok a Creeper és Zombi ellenfelek mellett kockás Hammer Bros. és Dry Bones ellenfelekkel is megküzdhetnek.

A frissítés letöltése után azok, akik már rendelkeznek a tavaly decemberben megjelent Minecraft: Wii U Edition játékkal, azonnal hozzáférhetnek a Super Mario World, Super Mario 64 és Super Mario Sunshine inspirálta új kosztümökhöz, Super Mario témájú előre elkészített pályákhoz, zenékhez és textúrákhoz. A Minecraft rajongók közelebbről is megismerhetik a Super Mario Mash-Up Pack tartalmát a legújabb előzetesben.

A Minecraft Wii U verziója tartalmazza a teljes játék mellett a korábban megjelent legnépszerűbb kiegészítőket plusz költségek nélkül. A Super Mario Mash-Up Pack letöltése 40 új Super Mario témájú kosztümhöz ad hozzáférést, ami a játék karaktereit olyan közismert hősökké változtatja, mint Mario, Luigi, Peach Hercegnő, vagy olyan bajkeverőkké, mint Bowser, Wario és Bowser mind a hét szolgája. Minden világbeli és tárgy textúra újradolgozásra fog kerülni, lehetőséget adva a játékosoknak, hogy megalkossák saját Super Mario témájú pályáikat a Minecraft világában. Az építés közben a játékosok kedvükre élvezhetik a 15 zenét a Super Mario 64-ből. A minden korosztályú kreatív játékosok hatalmas új világokat építhetnek a közismert Super Mario inspirálta blokkokkal.

2011-es megjelenése óta a Minecraft egy globális jelenséggé nőtte ki magát, több 70 millió eladott példányszámával világszerte. A játék egy hatalmas, véletlenszerűen generált világba helyezi a játékosokat, akik felfedezhetik, alapanyagokat gyűjthetnek és készíthetnek képzeletük szerint. A Minecraft Wii U változata Off-TV és érintőképernyős funkciókat, illetve többjátékos lehetőségeket kínál.

A Minecraft: Wii U Edition megvásárolható a Nintendo eShop kínálatából Wii U konzolra.

Készülj fel a Minecraft világának felfedezésére úgy, mint még soha a május 18-án megjelenő Minecraft: Wii U Edition-exkluzív Super Mario Mash-Up Pack kiegészítővel.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.