Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

22. 3. 2017, Nintendo Switch, újdonságok, videojáték
 

2017. március 22. – A Nintendo Switch – az Európában a valaha volt legnagyobb sikerrel piacra dobott Nintendo-konzol - március 3-ai megjelenését követően minden európai Nintendo Switch-tulajdonos* belekóstolhat az új Splatoon 2 többjátékos akcióélménybe ezen a hétvégén, a már elérhető Splatoon 2 Global Testfire próbaverzió Nintendo eShopból való letöltésével.

Március 24 és 26 között meghatározott időpontokban a játékosok 4-4 elleni bandaháborúkban (Turf Wars) mérhetik össze ügyességüket Inkling-társaikkal kétféle pályán – The Reef és Mussleforge Fitness -, valamint tesztelhetik az új fegyvereket, mint például a Splat Dualies-t és az ikonikus Splat Roller és Splat Charger újratervezett verzióit.

A globális tesztüzem időpontjai a következők lesznek (közép-európai idő szerint):

Március 24. péntek

·        20:00 – 20:59

Március 25. szombat

·        04:00 – 04:59

·        12:00 – 12:59

·        20:00 – 20:59

Március 26. vasárnap

·        05:00 – 05:59 (nyári időszámítás szerint) **

·        13:00 – 13:59 (nyári időszámítás szerint) **

A Splatoon 2 a Nintendo nagy sikerű, családbarát, festékfröcskölésen és területfoglaláson alapuló játékának folytatása. Visszatérnek az Inklingek egy igazán színes és kaotikus, minden korosztály számára megfelelő, 4 a 4 ellenei lövöldözős játékra.

A játékosok otthon, a TV képernyője előtt, a Nintendo Switch-et a dokkolóba helyezve élvezhetik a többjátékos harcok izgalmait. Az igazi Splatoon-rajongók emellett a dokkolóból kivéve és kézikonzol vagy asztali módban használva a konzolt még tovább csiszolhatják ügyességüket. Mind a Joy-Con kontrollerek, mind a Nintendo Switch Pro Controller támogatja a gyro control mozgásvezérlést, ami még pontosabb célzást és irányítást tesz lehetővé. Új fegyverek és pályák bővítik a stratégiai lehetőségek tárházát, és adnak így még nagyobb taktikai komplexitást a játéknak, amivel a Splatoon 2 üdítőbb és izgalmasabb, mint valaha.

Kövessék figyelemmel a hivatalos Splatoon Facebook oldalt a legfrissebb hírekért, egyenesen a Squid Research Lab csapatától!


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.