Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

7. 9. 2016, Nintendo 3DS
 

A The Pokémon Company International és a Nintendo izgalmas új információkat fedett fel a kizárólag Nintendo 3DS készülékekre megjelenő, várva várt Pokémon Sun és Pokémon Moon játékokkal kapcsolatban.

A frissen felfedett Pokémonok között szerepel:


Type: Null
Típus: Normál
Type: Null egy Szintetikus Pokémon, ami különböző Pokémonok erejének szintetizálására készült, így képes a mitológiai Pokémon erejét igénylő feladatok elvégzésére is. A fején lévő sisak egy az ereje kordában tartására tervezett felszerelés. Type: Null a frissen felfedett Gladion, a Koponya Csapat szűkszavú végrehajtójának partner Pokémonja, akit ereje miatt nagyra becsülnek.


Jangmo-o
Típus: Sárkány
A Pikkelyes Pokémon Jangmo-o egy harcos büszkeségével rendelkezik és sosem hanyagolja el az edzést, hogy erősebbé váljon. Ez a Pokémon támadó és védekező fegyverként használja a fején lévő pikkelyeket.


Alola Raticate
Típus: Sötét/Normál
Az Alola régióban élő Raticate példányok a városok közelében, magasabb kalóriatartalmú étrenden élnek, mint más Raticate egyedek. Ez az jelenti, hogy erős testük van, de egyúttal jóval kövérebbek is. Fészkükben tetemes mennyiségű táplálékot halmoznak fel és a friss gyümölcsöket, valamint jó minőségű alapanyagokat kedvelik. Az Alola Raticate a Totem Pokémon a Melemele Szigeten található Zöldellő Barlang próbán a Pokémon Moon verzióban.

Teljesen új karakterek kerültek bejelentésre – az Aether Alapítvány tagjai, egy Alola régióban működő és különböző kutatási projekteket folytató szervezet. Az általuk alkotott Aether Paradise szigeten élve küldetésük, hogy gondoskodjanak a sérült Pokémonokról és menedéket nyújtsanak számukra. Az Aether Alapítvány tagjai:

Lusamine
A gyönyörű Lusamine az Aether Alapítvány elnöke

Faba
Faba jellegzetes kiegészítőjéről – zöld napszemüvegéről – ismerhető fel. Ő az Aether Alapítvány második embere.

Wicke
Az Aether Paradise osztályvezető asszisztenseként Wicke rendkívül gondoskodó személyiség és támogatja Fabat. Az Aether Alapítvány minden tagja szereti.

Az Aether Alapítvány Alkalmazottai
Az Aether Alapítvány tagjai divíziójuktól függően más-más uniformist viselnek.

Alola-szerte terjengnek a pletykák pusztító erőt birtokló lényekről, amik Pokémonokra és emberekre egyaránt veszélyt jelentenek. Ezeket Ultra Bestia néven emlegetik és állítólag több is létezik belőlük. Úgy tűnik az Aether Alapítvány kutatásokat folytat ezeken az Ultra Bestiákon, amiket ők csak kódnéven emlegetnek. UB-01 egy Ultra Bestia, melynek teste üvegszerű anyagból álló össze. Folyamatosan változtatja alakját, mozdulatai pedig egy fiatal lányéra hasonlítanak. Bár túlélőösztönre emlékeztető jeleket fedeztek fel UB-01-en, senki sem tudja, hogy van-e egyáltalán saját akarata vagy érzelmei.

A Pokémon Moon és Pokémon Sun keretében az Alola régió felfedezése közben a játékosok összefuthatnak Dexioval és Sinaval. Ezek a karakterek eredetileg a Pokémon X és Pokémon Y játékokban tűntek fel, mint a professzor asszisztensei. Egy Zygarde Kocka nevű tárgyat fognak adni és arra kérni, hogy gyűjtsd össze az Alola régió különböző pontjain található Zygarde Sejteket és Zygarde Magokat. Ahogy egyre többet gyűjtesz össze belőlük, egyre tisztábbá válik a Zygarde megtalálásához vezető út!

A Pokémon Sun és Pokémon Moon keretében mutatkozik be a teljesen új Poké Finder funkció, ami lehetőséget ad a játékosoknak, hogy képet készítsenek az általuk látott Pokémonokról. Ez a funkció a RotomDexre van töltve és az Alola régió különböző részein található egyes pontokon használható Pokémonok megörökítésére. A készített fotókat kiértékelik és ahogy egyre jobb képeket készítesz, további funkciók – például közelítés – válnak elérhetővé.

Nagy különbség lett bejelentve a két verzió – Pokémon Sun és Pokémon Moon – között is. A korábbi játékokban egyes Pokémonok csak a játék bizonyos változatában voltak megtalálhatók. Most emellett a két változatban másként telik majd az idő is. A Pokémon Sun és a Pokémon Moon világa között 12 óra különbség van, ami a valós időhöz igazodik. A Pokémon Sun a Nintendo 3DS készüléken beállított idő alapján fut, míg a Pokémon Moon világában az idő ettől 12 órával eltolódik. A próbák során felbukkanó Totem Pokémonok változatonként ugyancsak eltérnek. A játékosok más-más Pokémonnal futhatnak össze ugyanazon az útvonalon nappal és éjszaka, így a választott verziótól függően eltérő élményt nyújtanak.

Ismerjétek meg az újdonságokat a játék legújabb előzeteséből!


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.