Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

17. 11. 2020, demo, eshop, Fit, Fitness, ingyenes, játék
 

Az ingyenes demó a Fitness Boxing 2: Rhythm & Exercise játékhoz már elérhető a Nintendo eShop-ban. Ugrálj, térj ki, vigyél be jobb- és balhorgokat a ritmust követve három eredeti dallamra, és szerezd meg az összes lehetséges pontot. A játékosok napi bokszedzésüket a Daily Exercise játékmódban kaphatják meg, ahol egy vezetett edzést követhetnek, de saját gyakorlatsorukat is összeállíthatják Free Training módban. Visszatér a hat eredeti edző az első Fitness Boxing játékból, és három új társuk is belép a ringbe: Karen, Hiro és Janice. Ezek a személyi edzők támogatják és biztatják a játékosokat edzéseik során. Barátok és családtagok közösen is tréningezhetnek egy-egy Joy-Con használatával, kétszemélyes módban.

 

A demó a Fitness Boxing 2: Rhythm and Exercise játékhoz már elérhető a Nintendo eShopban, Daily Exercise és Free Training játékmódokkal, amit egyedül és egy barátoddal is kipróbálhatsz. Készülj fel, mire a teljes játék megjelenik december 4-én.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.