Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

13. 7. 2018, Nintendo Switch, újdonságok
 

Kelj útra egy felejthetetlen kaland során, ahol nyolc, egyedi történettel, képességekkel és célokkal rendelkező főszereplő lesz a kísérőd. Hova vezet az utad? Kik lesznek a csapatodban? És mi lesz a következő állomásod? Mindez, és még sok további döntés vár rád az Octopath Travelerben, ami a mai napon jelenik meg, kizárólag Nintendo Switch konzolokra. A megjelenés megünneplésére a Nintendo közzétett egy új áttekintő előzetest, ami részletes bepillantást nyújt a játék rengeteg érdekes jellemzőjébe és a játékmenet finomságaiba.

Az Octopath Travelerben a játékos nyolc egyedi utazóval ismerkedhet meg, akik mind érdekes, egyéni háttértörténettel rendelkeznek. A karakterek különleges képességeit használva (Path Actions) a játékos más és más módon kerülhet interakcióba a környezetével, valamint a Boost rendszer alkalmazásával akár bonyolult stratégiákat dolgozhat ki a mindig érdekfeszítő, fordulóalapú ütközetek során. Az Octopath Traveler egy eredeti RPG játék a SQUARE ENIX fejlesztői csapatától, amit a Nintendo Switch nyújtotta lehetőségeknek hála a játékosok bárhol és bármikor élvezhetnek.  

Az Octopath Traveler elérhető Nintendo Switch konzolra, digitális letöltésként a Nintendo eShopon keresztül, valamint a boltokban, fizikai adathordozón egyaránt. Ugyancsak a mai naptól elérhető az Octopath Traveler: Traveler’s Compendium Edition is, a játék különleges kiadása, ami a játékon kívül egy, a játék stílusát követő, művészi kihajtós könyvet, egy, a kalandok során nagyon hasznos térképet, és a játékban használt érméknek megfelelő replikát is tartalmaz. A játékosok a Nintendo eShopon keresztül ingyenesen kipróbálhatják a Prologue Demót, a játék bevezetőjét, ami tartalmazza minden karakter történetének első fejezetét. A demóban elmentett adatok átvihetőek, és a játékmenet folytatható a játék teljes verziójában.  

Kezdd el a felkészülést egy felejthetetlen kalandra az új megjelenési előzetes megnézésével. Próbáld ki ingyenesen a játék Prologue Demóját, és vidd át mentésedet a július 13-án Nintendo Switch konzolra megjelenő Octopath Traveler teljes verziójába.   További információért látogass el a https://octopathtraveler.nintendo.co.uk weboldalra.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.