Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

15. 7. 2022, Nintendo Switch
 

Bayonetta hajmeresztő akciókkal és eltúlzott harcokkal tér vissza a Bayonetta 3 játékban, amely október 28-án jelenik meg Nintendo Switch konzolra.

A Bayonetta sorozat harmadik részében a megállíthatatlan Umbra Boszorkánynak össze kell fognia néhány korábbról már ismerős arccal, a titokzatos Violával, valamint egy sereg egyéb Bayonettával, hogy gátat szabjanak az ember alkotta Homunculusok pusztításának.

A játékosok Bayonetta ördögi fegyvereivel és az erőteljes új Demon Masquerade képességével robbanthatják fel, tiporhatják el, és üthetik le ellenségeiket, izgalmas, extrém kombókat és démoni erőket használva. Ezek segítik Bayonetta - a legvadabb boszorkány - harcát egy olyan gonosz ellen, amely a káosz mélyére akarja taszítani az emberiséget.

A játék új előzetese további részleteket fed fel Bayonetta legújabb kalandjáról és néhány új szereplőről, akikkel találkozni fog:

  • Bayonetták hada: Találkozz a Bayonetták igazán boszorkányos gyülekezetével, ahol mindegyik tag mesésebb, mint az előző, miközben Tokió utcáin, Kína hegyei közt, és ezeken túl harcolsz! Kalandjuk során a játékosok megtudhatják, hogy ez a titokzatos szövetség valóban képes-e megmenteni az emberiséget, és hogy milyen sors vár a Bayonetták csapatára.
  • Aprítsd az ellenségeket Viola szerepében: Bayonettán kívül a játékosok Violát, a heves természetű boszorka-tanoncot is irányíthatják, aki kardjával és szeszélyes társával, a macskadémon Cheshire-rel szabadítja a poklot a Homunculusokra.

A játék különleges Trinity Masquerade Edition kiadása ugyancsak október 28-án jelenik meg. Ez a kiadás a Bayonetta 3 szépségeit és szörnyetegeit egy színes, 200 oldalas művészeti albumban mutatja be, a teljes Bayonetta-trilógiát pedig három exkluzív - minden játékhoz* különálló - címlappal jeleníti meg, amelyek együttesen egy lenyűgöző panorámaképet alkotnak. A Trinity Masquerade Edition kiadás részleteivel, valamint az előrendelésekkel kapcsolatos további információk a jövőben kerülnek bejelentésre.

Ráadásul szeptember 30-án az eredeti Bayonetta is önálló, dobozos kiadásként jelenik meg a Nintendo Switch konzolokra. A játékkal kapcsolatos további információk a jövőben kerülnek bejelentésre. 

*A Bayonetta és a Bayonetta 2 játékok külön vásárolhatóak meg.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.