Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

8. 9. 2016, videojátékok
 

A CA, San Franciscoban megrendezésre került Apple esemény keretében a Nintendo bejelentette, hogy a videojátékok vezető alakja egy kifejezetten mobil eszközökre tervezett, teljes értékű Super Mario Bros. akció platformer, a Super Mario Run keretében mobilon is tiszteletet teszi idén decemberben, először az App Store áruházban. Mario alkotója Shigeru Miyamoto a rendezvény során, a színpadon mutatta be, ahogy a világszerte milliók által ismert Mario a továbbjut a pályákon. A játékban Mario magától halad, de érintéssel ugorja át az akadályokat, kikerülve az ellenfeleket és elkapva a zászlórudat a pályák végén.

„Úgy terveztük meg a Super Mario Run játékot, hogy tökéletesen játszható legyen iPhone készülékeken” mondta Mr. Miyamoto, aki több mint 35 éve alkotta meg Mario karakterét. „A Super Mario minden új platformon továbbfejlődött és most először, a játékosok egyetlen kézzel is élvezhetnek majd egy teljes értékű Super Mario játékot, így megkapják azt a szabadságot, hogy akár metrózás, vagy - a kedvencem – hamburgerevés közben is játszhassanak.”

„Az App Store rengeteg dolgot jobbá tett az életünkben – a kommunikációt, a munkát és a szórakozást.” mondta Tim Cook, Apple CEO. „De a különböző korosztályú játékosoknak az élmény valahogy nem volt teljes Mario nélkül, így izgatottak vagyunk, hogy a Nintendo elhozza őt iOS készülékekre idén decemberben.”

A Super Mario Run tartalmaz egy módot, amiben a játékos érméket gyűjtve halad a cél felé, míg egy másik módban pedig az ugyanazon pályát teljesített játékosok akrobatikus mozdulataival verseng. Mindemellett egy további módban megalkothatod saját Gomba Királyságodat is a játékban elért eredményeid alapján.

Az iOS felhasználók a Super Mario Run egy részét ingyenesen tölthetik majd le, míg a játék nyújtotta összes tartalomhoz egy adott összeg fejében férhetnek hozzá.

További részleteket egy későbbi alkalommal közlünk. A játékot Mr. Miyamoto vezetésével fejlesztik. A Nintendo továbbá a DeNA partnerkapcsolatát is folytatja a Super Mario Run kiadásával. A játék decemberben lesz elérhető az App Store kínálatából több mint 100 országban és kilenc különböző nyelven.

Annak érdekében, hogy a iOS felhasználók még jobban felkészülhessenek a Super Mario Run megjelenésére, szeptember végén egy ingyenes Mario témájú matrica szett is elérhető lesz az App Store áruházból az iMessage alkalmazáshoz. Az iMessage felhasználók számos különböző módon használhatják majd ezeket a matricákat, egy csipetnyi Gomba Királyságot csempészve beszélgetéseikbe.

A Super Mario Run képviseli a Nintendo mobil platformokra terjeszkedésének következő fázisát az idén megjelent Miitomo után. A Super Mario Run decemberi megjelenését a Nintendo korábban bejelentett Animal Crossing és Fire Emblem mobil címei fogják követni még 2017 márciusa előtt. További információkért látogass el a http://www.SuperMarioRun.com oldalra.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.