Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

25. 4. 2018, Nintendo Direct, Nintendo Switch, újdonságok
 

Némi friss és ingyenes új tartalom érkezik a Splatoon 2 játékbe Nintendo Switch konzolon világszerte április 25-én. A Splatoon 2 frissítésének letöltése után (Verzió 3.0.0) a játékosokra hatalmas mennyiségű új tartalom vár majd. Köztük a vadonat új kihívásokkal kecsegtető X Rang, ahova a Ranglétrás harcok legjobbjai juthatnak csak el, illetve több, mint 100 ruhadarab, új és régi, a fegyverek egymáshoz való erősségének egyenlítése és Callie is visszatér, a híres Squid Sisters elveszett tagja. 

Az X Rang egy extrém kihívás a Rangharcokban már tapasztalt legjobb játékosok számára. Azok a játékosok, akik a jelenlegi Splatoon 2 rangrendszerében S+10-es rangon vannak, automatikusan átkerülnek X rangra a frissítés letöltése után. Az X rangú játékosok X erősségi szintekért harcolnak. Játékosok hasonló X erősségi szinttel egymás ellen/mellé kerülnek majd besorolásra az X rangon belül. Havonta egyszer, az 500 legnagyobb X erősségi szinttel rendelkező játékosok számára elérhetővé válik négy különböző Rangharc mód, melyeket a Nintendo Switch Online mobil applikációnak a SplatNet2 részlegén lehet majd elérni okoskészülékeken.

 

Az új rangok bejelentése mellett az X erősségi szintek is havonta nullázódni fognak. A nullázódás ideje alatt, azok a játékkosok, akik egy adott határ alatti X erősségi szinten vannak le lesznek fokozva az S+9-es rangra. Ez az új rendszer fog segíteni, hogy a játékosok számára a kihívás és a ranglépés lehetősége mindig meglegyen, így folyamatosan gyakorolhatják a harcokat, nem elég csak rangot lépniük.

 

Az első X erősségi szint nullázódás május 31-én lesz, de a későbbi nullázás a hónapok első napján fog történni. A rendszeres nullázódással egyidőben, a 8 kiválasztott pálya körforgása – 2 pálya érhető el 2 óránként – új fegyverek és új pályák hozzáadása is megtörténik. A frissítésben visszatér a népszerű Camp Triggerfish pálya és négy extra fegyver is.

Az X Rang mellett az új frissítéssel több, mint 100 ruhadarab is érkezik – néhány új, néhány visszatérő az eredeti Splatoon játékból – továbbá új dalok a Chirpy Chips-től, a játék világában egy népszerű chiptune-stílusú zenekartól, akik már az eredeti játékban is hallatták dalaikat. A frissítés továbbá állít a fegyverek egymáshoz való erősségén, kijavítja a hibákat és egyéb apró változásokat is hoz.

 

A szoftverfrissítés továbbá elhozza a híres Squid Sistersből ismert Callie régen várt visszatérését. Ha a játékos megfelel egy adott követelménynek a frissítés letöltése után, Callie megjelenik a Tentakeel Outpostnál az Octo Canyonban. Callie továbbá aktuális multiplayer statisztikákat is mutat a játékosnak a karakteréről. 

 

További Splatoon 2-vel kapcsolatos híreinkben, a Splatoon Európai Bajnokság nemrégiben véget ért március 31-én és a német Gucci Gang csapat lett a győztes a döntőben 2-0-val az El Formament csapattal szemben. A Gucci Gang csapat fogja képviselni Európát a nagyszínpadon, a Splatoon 2 Világbajnokságon június 11-12-én Los Angelesben. Vajon sikerül győzedelmeskediük az Egyesület Államok, Kanada, Ausztrália, Új-Zéland és Japán legjobb csapataival szemben? A Splatoon Európai Bajnokság legjobb pillanatait visszanézheted a hivatalos YouTube csatornán.

 

Egy nagy frissítés (verzió 3.0.0) érkezik a Splatoon 2 játékhoz április 25-én, mely tartalmaz egy új X Rangot a legjobb játékosok számára a Ranglistás harcokban, továbbá több, mint 100 új és visszatérő ruhadarabot, fegyverek egymás elleni esélyeinek kiegyensúlyozását és a híres Squid Sistersből ismert Callie visszatérését. Március 31-én a német Gucci Gang csapatt lett bajnokká koronázva a Splatoon Európai Bajnokságon, így ők képviselik Európát a június 11-12-i Los Angelesben játszódó Splatoon 2 Világbajnokságon.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.