Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

6. 5. 2015, Nintendo 3DS, újdonságok
 

A hamarosan megjelenő gépcsomagok olyan emkékezetes szerepjátékokat tartalmaznak, mint a Xenoblade Chronicles 3D, a Monster Hunter 4 Ultimate vagy a Pokémon Alpha Sapphire.

2015. május 6. – A Nintendo ma három új New Nintendo 3DS gépcsomagot jelentett be, melyek mindegyike egy közkedvelt szerepjátékot tartalmaz és június 26-tól lesz kapható Európában. A kritikusok által elismert Xenoblade Chronicles 3D, Monster Hunter™ 4 Ultimate és Pokémon Alpha Sapphire inspirálta csomagokban a játékosok mindent megtalálnak, amire csak szükségük lehet: egy New Nintendo 3DS készüléket a hozzá tartozó játékkal, illetve egy plusz borítót és HOME Menü témát, amit a konzolhoz mellékelt szoftver ihletett.

Akik egy emlékezetes karakterekben és élményekben bővelkedő, hatalmas világot szeretnének bejárni, azoknak a New Nintendo 3DS + Xenoblade Chronicles 3D Pack* a tökéletes választás. Ez a gépcsomag egy fekete New Nintendo 3DS készüléket, egy dobozos Xenoblade Chronicles 3D játékszoftvert, egy fekete és egy Xenoblade Chronicles 3D mintázatú borítót, valamint egy letöltőkódot tartalmaz a Xenoblade Chronicles 3D: Mechonis Home Menü témához. A Xenoblade Chronicles 3D teljesen kihasználja a New Nintendo 3DS készülékek új funkcióit, beleértve a precízebb irányítást, a kényelmesebb 3D nézetet, a megnövelt teljesítményt és a beépített amiibo olvasót.

A vadászat izgalmaira éhes játékosoknak a New Nintendo 3DS + Monster Hunter 4 Ultimate Pack**-ot ajánljuk. Ez a gépcsomag egy fekete New Nintendo 3DS készüléket, egy digitális Monster Hunter 4 Ultimate játékszoftvert, egy fekete és egy Monster Hunter 4 Ultimate mintázazú borítót, valamint egy letöltőkódot tartalmaz a Monster Hunter 4 Ultimate Hunter’s Seal Home Menü témához. A Monster Hunter 4 Ultimate a Nintendo 3DS család összes tagján játszható, azonban a C Stick nyújtotta feljavított kamerakezelés kizárólag a New Nintendo 3DS készülékeken élvezhető.

Akik még nem élték át a legutóbbi Pokémon kaland izgalmait, azoknak érdemes lecsapni a New Nintendo 3DS + Pokémon Alpha Sapphire Pack***-ra. Ez a gépcsomag egy fehér New Nintendo 3DS készüléket, egy digitális Pokémon Alpha Sapphire játékszoftvert, egy fehér és egy Pikachu mintázatú borítót, valamint egy letöltőkódot tartalmaz a Pokémon: Pikachu Party Home Menü témához.

*A gépcsomag a Xenoblade Chronicles 3D játék dobozos változatát tartalmazza.
**A Monster Hunter 4 Ultimate játék előre van telepítve a 4 GB-os microSD kártyán.
***A Pokémon Alpha Sapphire játék előre van telepítve a 4 GB-os microSD kártyán.

 


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.