Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

7. 9. 2016, Wii U
 

Festékszórókat készenlétbe: az európai Splatoon játékosok vasárnap 16:00-tól csaphatnak össze az első ESL Go4Splatoon bajnokság keretében. A világ legnagyobb eSport cége az ESL által szervezett hat hónapig tartó bajnokságsorozat döntőjére 2017-ben kerül sor, ahol a hónapok győztes csapatai fogmak összecsapni, hogy megnyerjék a Nintendo következő, NX kódnevű videojáték konzolját.

Az első heti bajnokság vasárnap délután kerül megrendezésre, a nyertes csapat tagjai pedig a Splatoon fejlesztői által aláírt hivatalos Splatoon ruhákat nyerhetnek. Minden heti bajnokság nyertes csapata Go4Splatoon rang pontokat nyer, a nyolc legtöbb rang ponttal rendelkező csapat pedig továbbjut az Európai Havi Döntőbe, a szeptember hónap legjobb csapatai pedig továbbjutnak az október közepén megrendezésre kerülő havi döntőbe.

A bajnokság előrehaladtával egyre növekszik a tét, ahogy a havi bajnokságok győztesei egyre közelebb kerülnek a 2017-es nagy fináléhoz. A végső leszámolás során kiderül, melyik Európa legjobb Splatoon csapata, melynek minden tagja kap egy példányt a Nintendo következő, NX kódnevű videojáték konzoljából.

A kihívásokra kész csapatok már regisztrálhatnak is a bajnokságra az ESL Go4Splatoon oldalán, ahol további információkat találnak a szabályokról és előírásokról.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.