Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

20. 2. 2018, Nintendo Switch, videojáték
 

2017 során több hónapnyi intenzív online és offline fröcskölődést követően Európa legjobb Splatoon 2 csapatai már elnyerték a regionális bajnokoknak kijáró trófeákat. Most eljött az idő, hogy a Polymanga nagyszínpadára lépjenek, és eldöntsék, közülük is ki a legnagyobb bajnok, amikor Svájcban mind találkoznak március 31-én a Splatoon Európa-bajnokságon. Részletesebb infókkal később jelentkezünk. Amellett, hogy tanúi lehetünk Európa legerősebb Splatoon 2 csapatai összecsapásának, a Polymanga egy különleges, virtuális koncertnek is otthont fog adni. Pearl és Marina, a játék ikonikus popduójának, az Off the Hooknak a tagjai énekelnek majd el néhány dalt, mutatják be legmenőbb táncmozdulataikat, mindezt egy élő zenekar által kísérve. A koncert a Splatoon Európa-bajnokság előtt kerül megrendezésre.

OffTheHook_Poster

 

Európa legerősebb Splatoon 2 csapatai fognak megmérkőzni a végső győzelemért Svájcban, a Splatoon Európa-bajnokságon március 31-én. A látogatók egy különleges koncertélménynek is részesei lehetnek, amin az Off the Hook lép fel. A Polymanga helyszíne a Montreux Music & Convention Centre (2m2c), a koncert és a bajnokság a Montreux Music & Convention Centre (2m2c) Stravinski termében kerül megrendezésre. A további részletekkel a közeljövőben jelentkezünk. 


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.