Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

9. 3. 2016, újdonságok, videojátékok, Wii U
 

A mai Super Mario Maker frissítés további tárgyakkal, módokkal és funkciókkal bővíti a kritikusok által elismert Wii U játékot, így még szórakoztatóbbá téve az alkotást, megosztást és más játékosok pályáinak kipróbálását.

Az egyik újdonság a Kulcs tárgy a még Super NES konzolra megjelent Super Mario World játékból: megszerezve kinyitja a szintén új Kulcs Ajtó átjárót és így a pálya egy új részébe enged betekintést. A P Gomb és az Ajtó megrázásával előhozható Kulcs és Kulcs Ajtó tárgyak együttes használatával igazán meglepő kihívásokat állíthatunk a játékosok elé pályáinkon. A Kulcsot akár ellenfelekhez is rendelhetjük, rákényszerítve a játékosokat a legyőzésükre a továbbjutáshoz szükséges Kulcs megszerzéséhez, vagyis mostantól kötelező főellenfél harcokat is belecsempészhetünk pályáinkba.

Pályakészítés közben egy érmét megrázva Pink Érmévé változtathatják azt a játékosok, melyből ha mindegyiket összeszedik megjelenik egy Kulcs. A Kulcs, Kulcs Ajtó és Pink Érme elemeket kombinálva a játékosok még jobban szabadjára engedhetik képzeletüket és egyedi, fejtörőkkel teli pályákat készíthetnek.

Egy új Tüskés Oszlop tárgy is helyet fog kapni a játékban. Az eredetileg a Super Mario World keretében feltűnt hatalmas, vészjósló oszlop kíméletlenül lecsap onnan, ahova elhelyezték, pálya készítésekor pedig a Thwomp tárgy megrázásával hozható elő.

A komoly kihívásra vágyó játékosok az ingyenes frissítés letöltését követően próbára tehetik ügyességüket a 100 Mario Challenge új, „Super Expert” nehézségi fokozatán. Ebben a fokozatban véletlenszerűen kiválasztott, „Super Expert” kategóriába sorolt pályákat kell teljesíteniük. Ezen a nehézségen teljesítve a 100 Mario Challenge módot öt új Mystery Mushroom kosztümöt nyerhetnek, „Normal” nehézségen teljesítve három kosztümöt, míg „Expert” fokozaton négy kosztümöt szerezhetnek.

Persze nem csak a játék kap frissítést, de a Super Mario Bookmark weboldal is, aminek segítségével a felhasználók okos készülékükről vagy böngészőből kereshetnek különböző szűrőkkel pályákra, illetve mostantól a Super Mario Maker Világrekord játékosokat is láthatják.

Nemrég néhány új kosztümmel is bővült a játék, köztük a mindig okos és néha mókás Professor E. Gadd személyével a Luigi’s Mansion játékokból.  Daisy rajongói az Event Course módban végigjátszhatják az Adventures of Sarasaland pályát, melynek végén megszerezhetik a Daisy kosztümöt. Érdemes tehát minden játékosnak gyakran elnéznie az Event Course módba új pályákért.

A Super Mario Maker már bámulatos mennyiségű, 6.2 millió felhasználók által készített pályával rendelkezik, amiken január 27-ig több mint 400 millióan játszottak! 


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.