Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

9. 9. 2016, Nintendo 3DS
 

Készülj fel a ritmusérzéked próbára tételére az október 21-én, megjelenő Rhythm Paradise Megamix keretében, kizárólag Nintendo 3DS készülékeken. A játékosok több mint száz ritmusjátékban törekedhetnek a legnagyobb pontszámra az egyedi zenék ritmusát követve, melyek bemutatják a Rhythm Paradise sorozat teljes történetét, köztük 30 új ritmusjátékkal.

A jó ritmusérzéket érmékkel jutalmazza a játék, amit a Kávéházban költhetnek el a játékosok a sztori módban nem szereplő ritmusjátékokra, amikkel tovább csiszolhatják tudásukat, illetve emléktárgyakra a teljesített kihívásokból. A Kávézóban aktiválhatók továbbá a japán dalszövegek és hangok, így eredeti nyelvükön is élvezhetők a ritmusjátékok.

Az érmékkel tehetsz próbát továbbá a haladást akadályozó Sáfrány, Sós Víz és Paprika Kapuőrök kihívásain. Minden Kapuőr különböző nehézségű kihívásokat kínál: Sáfrány Próbái a legkönnyebbek, de ezek kerülnek egyúttal a legtöbb érmébe is, míg Paprika Próbái jóval nehezebbek, de olcsóbbak. Csak a játékoson múlik, hogy kockáztat egy kis spórolás érdekében, vagy elszór jó pár érmét a biztos továbbjutásért.

Ha bármelyik ritmusjáték túl nagy kihívást jelentene, vagy a játékos szeretné megtanulni a játék optimális ritmusát, az adott ritmusjáték oktató részénél az Érintőkijelzőn figyelhetik meg a kezdők és pontszám vadászok egyaránt, hogyan javíthatnak teljesítményükön. A ritmusjátékok továbbá az Érintőkijelzővel és a gombokkal is játszhatók, így a ritmusmesterek számos módon szállhatnak szembe a kihívásokkal.

Ha a játékos egyedül már mesterien teljesítette az összes kihívást, megcsillogtathatja ritmusérzékét mások ellen a StreetPass Terasz, vagy másokkal együtt a Kihívás Földe módokban. A StreetPass Terasz keretében a játékosok egymással versengenek ugyanazon ritmusjátékban érméket szerezve, de a jobb érzékű ellenfelek nagyobb kihívást fognak jelenteni.

Eközben a Kihívás Földe keretében legfeljebb négy játékos csapatot alkotva veselkedhet neki a ritmusjátékoknak lokálisan vagy Download Play funkcióval új feltételek mellett, együtt dolgozva válhat a következő fantasztikus négyessé. A játékosok a megjelenés előtt is belekóstolhatnak a játék izgalmaiba a Nintendo eShop kínálatából már elérhető ingyenes demóval.

A Nintendo DS-re megjelent Rhythm Paradise és a Wii-re megjelent Beat the Beat: Rhythm Paradise mellett a játék a Rhythm Tengoku néven ismert Japán-exkluzív Game Boy Advance alkotás ritmusjátékait is tartalmazza, így az európai játékosok először tapasztalhatják meg ezeket a klasszikus kihívásokat a Rhythm Paradise Megamix keretében. Mindezek mellett a játék teljesen új ritmusjátékokat is tartalmaz, így a Rhythm Paradise Megamix a bárki számára élvezhető ritmusos kihívások igazi gyűjteményéve.

Csillogtasd meg ritmusérzéket a ritmusjátékok igazi gyűjteménye, az október 21-én megjelenő Rhythm Paradise Megamix keretében, kizárólag Nintendo 3DS készülékeken!


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.



E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.