Ez a weboldal sütiket használ. Amennyiben ennek tudatában továbbra is használja a weboldalt, abban az esetben automatikusan egyetért a sütik használatával.

8. 4. 2022, Nintendo Switch
 

Villámgyors gokartverseny-rajongók figyelem! Húsvét szombatján lehetőséged nyílik arra, hogy más közép-európai Nintendo rajongókkal mérd össze képességeidet a Mario Kart 8 Deluxe Tournament Championship versenyen. A Mario Kart 8 Deluxe Seasonal Circuit helyi rendezésű változatában a Cseh Köztársaság, Magyarország, Lengyelország és Szlovákia játékosai mérkőznek majd meg egymással.

A ConQuest Entertainment a Nintendo of Europe céggel együttműködve egy különleges, egynapos bajnokságot szervezett április 16-án, szombaton 16:00 és 17:30 között. Az eseményre nem szükséges előzetesen regisztrálni, elég, ha néhány perccel a kezdés előtt elindítod a Mario Kart 8 Deluxe játékot, majd az online bajnokság menüpontban megadod a 4249-8828-5483 kódot. Ezt követően csatlakozol a teljes bajnoksághoz.

A részvétel mindenki előtt nyitott, aki rendelkezik Nintendo Switch konzollal, Mario Kart 8 Deluxe játékkal, és előfizet a Nintendo Switch Online szolgáltatásra. Ráadásul a legjobb versenyzők értékes nyereményekre számíthatnak. Az összesített győztes egy különleges "Seasonal Circuit" Nintendo Switch konzoltokot, 2000 Gold Pointot, valamint egyedi, tematikus ruházatot kap. A 2. és 3. helyen végző versenyzők 2000 Gold Pointtal, valamint egyedi, tematikus ruházattal gazdagodnak. 

A versenyhez egy külön oldal is készült, ahol a rajongók minden információt megtalálhatnak. A játékosokat emellett Facebook oldalunkon is folyamatosan tájékoztatjuk a bajnokságról. 

A Mario Kart 8 Deluxe - több mint 43 millió eladott példányával - minden idők legkelendőbb játéka a Nintendo Switch konzolon. Március közepén a játék kibővült az első DLC Booster Course Pass-szal, amely a 48 felújított pálya közül az első 8-at tartalmazza.


Hozzászólások


Reakció hozzáadása

Az Ön neve*
 
Az Ön e-mail címe*
   
Szöveg küldése a következő e-mail címre
A hozzászólás tartalma*
 
Spam védelem adjon be 3 karaktert a képről*:
image  
* kötelezően kitöltendő adatok


Az újdonsághoz még nem érkezett hozzászólás, legyen Ön az első.E-mail hírlevél

Árengedmények, akciók, újdonságok? Legyen az első, ki tudomást szerez róluk. Adja meg az e-mail címét és ne hagyja ki őket.